Elon Musk'tan Twitter'a  Devrim Yaratacak Özellik!

Elon Musk'tan Twitter'a Devrim Yaratacak Özellik!

Elon Musk'tan gelen açıklama herkesi şaşırttı. Son zamanlara damgasını vuran bu durumla birlikte bizleri neler bekliyor? Twitter'a gelecek güvenilirlik artıran özellikler dikkat çekti. Musk, elinden gelenin en iyisini yapmak için kolları sıvadı.

Elon Musk, yaptığı açıklama ile dikkatleri üzerine çekti. Son zamanlarda öyle bir özellik üzerine çalışıyor ki duyanlar şaşıracak. Çünkü Elon Musk, DM'lerde şifreli mesajlaşmaya yönelik bir atılım yapmak üzere. Bu sayede çok daha güvenilir iletişim kurulabilecek. Yaptığı açıklamada ise “Kullanıcıların, gizlilikleriyle ilgili veya Twitter'da tüm DM'lerinin web'e düşmesine neden olabilecek veri ihlalinden endişe duymadan iletişim kurabilmelerini sağlamak istiyoruz.” ifadesine yer vermişti.

Signal Kurucusu ile Görüşüyor!

Bu noktada Signal'in ne kadar güvenilir olduğuna dikkat çeken Elon Musk, Signal kurucus ile irtibatta olduğunu da belirtti. Dolayısıyla yeni gelecek özellikle beraber Twitter çok daha iyi bir platform haline gelebilir. Güvenilirlik anlamında kullanıcıların beğenisini kazanacak gibi gözüküyor.

Eski Twitter Çalışanıymış!

Öte yandan Signal kurucusunun eski Twitter çalışanı olduğunu söyleyen Musk: "İronik bir şekilde, Moxie Marlinspike Twitter'da çalıştı ve aslında birkaç yıl önce şifreli DM'ler yapmak istedi ancak bu isteği reddedildi ve sonra gidip Signal'i yarattı"  dedi.