Çip Fiyatları Yeniden Zamlanıyor! Yeni Bir Çip Krizi mi Gelecek?

Çip Fiyatları Yeniden Zamlanıyor! Yeni Bir Çip Krizi mi Gelecek?

Çip fiyatları iyice pahalı mı oluyor? Gündemde bomba etkisi yaratan çip krizi gelişmesiyle birlikte 2022 ve 2023 oldukça zor geçebilir. Dolayısıyla bu durumla birlikte çip üreticileri fiyatları artırmayı düşünüyor. Yeteri kadar çip olmadığı için fiyatların da bir şekilde yükselmesi beklenmekte. Peki fiyatlar yüzde kaç artacak ve hangi ürünler bundan etkilenecek?

Pandemiyle birlikte başlayan çip krizinde neler olacağı merak edildi. Pek çok sektörü yakından etkileyen çip krizi sonrasında fiyatlar iyice artmıştı. Şimdi ise yeniden bir artış söz konusu olacak mı? Gündeme bomba gibi düşen bu haberle birlikte hangi ürünlerde artış olacağı araştırılıyor. Öyle ki indirim oranı da belirtildi ve pek çok kişi gelişmeleri yakından takip etmeye başladı.

Çiplerde %20 Fiyat Artışı!

Çip krizi sonrasında çip fiyatlarının %20 artması bekleniyor. Bu da demek oluyor ki pek çok sektöre ait üründe ciddi derecede bir artış yaşanacak. Bu durum pandemiden sonra daha da dikkat çekici hale geldi. İnsanlar güncel gelişmeleri yakından takip ederken bir yandan da çip fiyatlarını araştırmaya koyuldu. Gündeme bomba gibi düşen bu gelişmenin yanı sıra merak edilenler de yanıt buluyor.

Teknoloji Ürünleri Pahalılaşacak!

Teknoloji ürünlerinde akıllı telefon, bilgisayar, tablet gibi ürünler daha pahalı hale gelecek. Üstelik araba, beyaz eşya ve daha pek çok ürüne de zam gelmesi bekleniyor. Bakalım çip fiyatlarının artmasıyla birlikte başka ne gibi gelişmeler gündeme gelecek?