Carrefoursa Samsung Galaxy S20'yi İndirimli Satıyor! Samsung Akıllı Telefonda Büyük Fırsat!

Carrefoursa Samsung Galaxy S20'yi İndirimli Satıyor! Samsung Akıllı Telefonda Büyük Fırsat!

Carrefoursa'dan gelen indirim haberiyle birlikte Samsung Galaxy S20'yi satın almak isteyenler sıraya girmeye başladı. Öyle ki çok daha ucuza satılacağı belirtiliyor. Güncel fırsatı değerlendirmek istiyorsanız sizler de kampanyaya katılabilirsiniz. İşte Samsung Galaxy S20'nin indirimli fiyatı...

Carrefoursa, önemli bir indirim ile karşımıza çıktı. Öyle ki akıllı telefon satın almak isteyen müşterilere bu fırsatı sunacağı belirtildi. Pek çok kişinin yakından takip ettiği detaylar ve dahasına yer veriliyor. Carrefoursa'nın kampanyası sonrasında nasıl bir detay ortaya çıkacak merak edildi. Samsung Galaxy S20 fiyatının çok daha aşağısında bir etiket belirlendi. Dolayısıyla bu fırsatı kaçırmak istemeyebilirsiniz.

Carrefoursa'dan Büyük Fırsat!

Samsung Galaxy S20 fiyatı beklentilerin altında satılacak. Carrefoursa, bu fırsat ile adından söz ettirdi. Peki ya hangi tarihe kadar satışlar geçerli olacak? 11 Eylül'de başlamış olan satışların stoklar tükenene kadar devam edebileceği belirtiliyor. Stoklar tükenene kadar ki süreçte pek çok kişinin ilgi göstereceğini belirtelim.

Samsung Galaxy S20 Kaç TL?

Carrefoursa'da indirimli olarak satılan Samsung Galaxy S20'nin güncel olarak fiyatı da paylaşıldı. Ortalama 500 TL'lik indirimle karşımıza çıkan telefon, daha bugünden itibaren büyük ilgi gördü. Samsung Galaxy S20 FE Beyaz 128 GB: 10.999,00 TL yerine 10.599,00 TL'ye satılacak.