BİM Samsung Galaxy A12 Fiyatlarını Düşürdü!

BİM Samsung Galaxy A12 Fiyatlarını Düşürdü!

Samsung Galaxy A12 fiyatları gözler önüne serildi. BİM, öyle bir kampanya yaptı ki herkesi şaşırttı. İşte marketin yeni fırsatı ve çok daha fazlası haberimizde yerini alacak. BİM'in sunduğu fırsatlara bir yenisi daha eklendi. Samsung Galaxy A12 fiyat listesi haberimizde...

BİM'den gelen haberle birlikte Samsung Galaxy A12 fiyatları iyice düştü. Haberle birlikte merak edilenler yanıt buldu. Peki ya güncel gelişmelere göre fiyatlar hakkında neler biliyoruz? Binlerce liralık indirim başta olmak üzere kampanyanın sona ereceği tarih gibi detaylar haberimizde olacak.

Samsung Galaxy A12'de Kampanya

BİM marketler, yaptığı indirimle dikkatleri üzerine çekti. Daha önce diğer model telefonlar için de indirim yaptığını biliyoruz. Şimdi ise sıra Samsung Galaxy A12'ye gelmiş gibi gözüküyor. Peki ya fiyatlardaki son durum nedir? Sizler de bu gelişmelere sahip olarak telefondaki son detaylara hakim olabilirsiniz. Öte yandan fiyat performans ürünü bu akıllı telefonlar büyük ilgi çekmekte. Aşağıda yer alan fiyat listesi üzerinden bilgi edinebilirsiniz.

Galaxy A12 Fiyat Listesi

  • Samsung A12 64 GB Beyaz fiyatı: 4 bin 699 lira yerine sadece 4 bin 399 lira
  • Samsung A12 64 GB Mavi fiyatı:  4 bin 699 lira yerine sadece 4 bin 399 lira

Bu fırsatı değerlendirmek ve Galaxy A12 satın almak için elinizi çabuk tutmayı unutmayın. Detaylarıyla birlikte güncel gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.