Asus RTX 3060 Ti LHR Ekran Kartı Kısa Süreli Büyük İndirim Başladı! Stok Sayısını Duyan Akın Etti!

Asus RTX 3060 Ti LHR Ekran Kartı Kısa Süreli Büyük İndirim Başladı! Stok Sayısını Duyan Akın Etti!

Asus'un bir ekran kartı daha indirime girdi. Rtx 3060 Ti Tuf Oc V2 (Lhr) 8Gb Gddr6 256Bit satış fiyatını görenler şaşırdı. Peki mining veya oyun bilgisayarı için ekran kartına ihtiyaç duyanlar bu ekran kartını satın almalı mı? Asus'un Rtx 3060 Ti İHR özellikli ekran kartı fiyatı merak ediliyor.

Asus, Rtx 3060 Ti Tuf Oc V2 (Lhr) 8Gb Gddr6 256Bit ekran kartındaki indirim ile gündeme geldi. İnternet üzerinden ekran kartı satın alacaklara müjdeli haber verildi. İndirimle birlikte bilgisayar toplamak isteyenler veya mining yapacaklar önemli bir fırsat yakaladı. Peki hangi sitede indirimli halde satılıyor? Pek çok kişinin düzenli olarak takip ettiği Asus ekran kartlarına ilişkin güncel gelişmelerini aktaracağız.

Asus Rtx 3060 Ti İndirime Girdi!

LHR özelliğine sahip olan Asus Rtx 3060 Ti'nin satış fiyatı düştü. Söz konusu indirimle birlikte internet üzerinden alışveriş yapmak çok daha hesaplı hale geliyor. Hangi siteden alışveriş yapmalısınız? Söz konusu ürünü mining için kullanmayı planlıyorsanız oldukça tavsiye edilen bir ekran kartıdır. Aynı zamanda performansa önem veren bir bilgisayar kullanıcısı iseniz de tercih edebilirsiniz.

Asus Rtx 3060 Ti LHR Fiyatı

LHR özellikli Asus Rtx 3060 Ti Tuf Oc V2 (Lhr) 8Gb Gddr6 256Bit ürününün fiyatı Hepsiburada üzerinde 17.499,00  TL'ye satılıyor. Dolayısıyla 12 ay taksitle satın alabilir ve her ay 1606 TL ödeyebilirsiniz. İndirimin süresi hakkında bilgi verilmedi ancak yine de mağaza satıcısı ile de iletişim kurabilirsiniz.