Apple'dan Türkiye'ye Özel Düşük Bütçeli İphone Telefon!

Apple'dan Türkiye'ye Özel Düşük Bütçeli İphone Telefon!

Apple, iPhone model telefon satın almak isteyenleri sevindirecek bir hamlede bulunacak. Türkiye'de düşük bütçeli ve kaliteli telefon satışına başlanacak. Yeni modelin ismi çok merak ediliyor. iPhone fiyatlarının uçmasıyla birlikte yeni telefon kaç TL'ye satılacak? Detaylarıyla birlikte Apple'dan yeni kampanya...

Apple, son zamanlarda pazar payını artırmak için çeşitli akıllı telefonlar üretiyor. Farklı modellere de ağırlık vererek her bütçeden kesime hitap etmek istemekte. Üstelik bunu yaparken Apple'dan yeni bir hamlenin geleceği belirtildi. Çıkaracağı yeni telefonla birlikte piyasayı adeta sallayacak. Astronomik rakamlara ulaşan iPhone serisinde çok daha farklı bir modelin geleceği bilgisi iletildi. Peki ya Apple hangi telefon ile adından söz ettirecek?

Türkiye'de Satışa Sunulacak!

Akıllı telefonun Türkiye'de satışa sunulacağı ve ülkemiz gibi alım gücünün düştüğü ülkelerde de satılacağı belirtiliyor. Henüz resmi açıklama gelmese de yakın zamanda gerekli bilgilendirmenin yapılacağı iletildi. Bakalım gerçekten de bu akıllı telefon ile satış sayısında bir fark yaratılacak mı?

Fiyatı Belli Oldu!

Öte yandan Apple'a ait yeni iPhone modelinin 300 dolar olacağı tahmin ediliyor. Bu da ortalama 5500 TL'lik bir ödemeye tekabül edebilir. Ancak vergilerle birlikte bu fiyatın daha da artması muhtemel. Şimdilik büyük bekleyiş sürüyor.