Apple'dan iPhone 14'e Beklenmedik Zam! Daha Satışa Sunulmadan Fiyatı Arttı!

Apple'dan iPhone 14'e Beklenmedik Zam! Daha Satışa Sunulmadan Fiyatı Arttı!

Apple'a ait iPhone 14 modelinin fiyatında zam yapıldığı belirtildi. Şirket, daha telefonu satışa sunmadan neden böyle bir hamle ile karşımıza çıktı merak edildi. Üstelik İPhone 14 Türkiye'de kaç bin TL üzerinden satılacak? Tahmini fiyatı duyduğunuzda kulaklarınıza inanamayacaksınız.

iPhone 14, yakın zamanda satışa sunulacak ve Apple hayranları telefonun çıkmasını sabırsızlıkla bekliyor. Hal böyle olunca akıllı telefonla ilgili çeşitli ifadelere yer verildi. Peki ya telefon hakkında neler biliyoruz? iPhone 14'ün uygun fiyata satılması beklenirken zam yapıldığı haberi iletildi. Peki şirket neden iPhone 14 çıkmadan zam kararı aldı?

iPhone 14 Beklenenden Pahalı Olacak!

iPhone 14 fiyatının beklenenden daha pahalı olacağı belirtildi. 799 dolar yerine 899 dolar üzerinden satışa sunulması bekleniyor. Henüz resmi açıklama gelmese de bazı sağlam kaynakların ifadesi bu şekilde. Dolayısıyla beklentilerin bu yönde olduğunu belirtelim.

iPhone 14 Türkiye Fiyatı Kaç TL?

iPhone 14'ün Türkiye fiyatı için çeşitli tahminlerde bulunuluyor. Gelinen noktada ortalama 30 bin TL olabileceği belirtiliyor. Bu da demek oluyor ki iPhone 14 yalnızca ABD'de değil Türkiye'de de fazlasıyla yüksek bir fiyattan satışa sunulacak. Yakında Apple akıllı telefon satın almayı planlayanlara güncel detaylar verilecektir. Eylül Ekim ayları arasında iPhone 14'ün satışa sunulması bekleniyor.