Apple Ucuz iPhone Satışı Yapmaya Hazırlanıyor! Çeşitli İstatistikler Ucuz iPhone'u Ortaya Çıkardı!

Apple Ucuz iPhone Satışı Yapmaya Hazırlanıyor! Çeşitli İstatistikler Ucuz iPhone'u Ortaya Çıkardı!

Apple, iPhone 14 fiyatıyla ilgili önemli bir hamlede bulunabilir. Öyle ki ucuz iPhone hayalinin gerçek olmasına çok da bir şey kalmadı. Pek çok kişinin yakından takip ettiği gelişmeler ve dahası gözler önüne serilecek. İşte Apple'dan gelen açıklamalar dikkatleri üzerine çekecek.

Apple, iPhone 14 ile ilgili çalışmalarını sürdürüyor. iPhone 14'ün yanı sıra Pro ve Pro Max ile ilgili çalışmalar da sürmekte. Birkaç ay içerisinde yeni modelin çıkması bekleniyor. Tüm bunlar yaşanırken düşük bütçesi olan müşteriler için önemli bir fırsat ortaya çıktı. Apple'ın iPhone 14'te bütçesi az olanlar için önemli bir kampanyaya gideceği iddia ediliyor.

Eski İşlemci mi Kullanılacak?

Pro ve Pro Max'e verilen ağırlığın yanı sıra iPhone 14 modelinde eski işlemci kullanılarak düşük bütçeli müşterilere satış gerçekleştirileceği iddia edildi. Yani yüksek modellerde normal bir satış hedeflenirken, iPhone 14'ün kendisi için A15 işlemci ile satışa sunulacağı belirtiliyor. Bu da uygun fiyatlı bir iPhone anlamına gelmekte.

iPhone 14 Ucuzlayacak mı?

Bu hamle ile birlikte ucuz iPhone satılacak mı merak konusu haline geldi. Detaylarla birlikte sizlere güncel gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz. Henüz kesinlik sağlanmadığı için büyük bekleyiş sürüyor. Yakın zamanda Apple tarafından konuya dair bir açıklama yapılabilir. Şimdilik iPhone ürünleriyle ilgili herhangi bir resmi detayın paylaşılmadığını belirtelim.