Apple iPhone 14'ün Çıkacağı Tarihi ve Günü Duyurdu! iPhone 14 Kaç TL'den Satılacak

Apple iPhone 14'ün Çıkacağı Tarihi ve Günü Duyurdu! iPhone 14 Kaç TL'den Satılacak

Apple, iPhone 14 sızıntıları ile büyük ses getiriyor. Öyle ki telefonun satışa sunulacağı tarih ve fiyatına dair bazı bilgiler paylaşıldı. Gündemde bomba etkisi yaratan bu durum çok konuşulacak. Sevilen yapımla ilgili merak edilenler de yanıt buluyor. İşte Apple'a dair fiyat ve tarih bilgisi...

Apple, iPhone 14 için hazırlıklarını sürdürüyor. Şirketin aldığı kararlar doğrultusunda bazı iddiaların ortaya çıktığını belirtelim. Öyle ki akıllı telefona ilişkin merak edilenler de yanıt buldu. Çeşitli sızıntılar pek çok şeyi açığa verdi. Peki ya iPhone 14 satın alacaklar neye dikkat etmeli? Apple'ın iPhone 14'ü şaşırtıyor. Eğer sizler de yeni nesil akıllı telefon satın alacaksanız özelliklerini ve fiyatını merak ediyor olabilirsiniz. Ne zaman satışa sunulacağı ile ilgili önemli bir detay paylaşıldı.


iPhone 14 Ne Zaman Satılacak?
Apple, iPhone 14 için önemli bir gelişmeyi sizlere sundu. Gündeme bomba gibi düşen gelişmelerle bilrikte bazı sızıntılar ele geçirildi. Sızıntılara göre Apple'ın 13 Eylül 2022'de iPhone 14'ü tanıtması bekleniyor. Dolayısıyla Apple ürününü tanımamıza çok az bir zaman kaldı.


iPhone 14 Fiyatları
iPhone 14'ün ne kadar olacağına dair de çok fazla soru soruluyor. Dolayısıyla Apple'a ait bu ürünü satın alacaksanız fiyatıyla ilgili de bilgi verelim. Sızıntılar doğrultusunda iPhone 14 Pro ve Pro Max'ın fiyatı neredeyse belli oldu. 1099 ila 1199 dolar arasında bir fiyat konulması bekleniyor.