Apple iPhone 14'ü Ne Zaman Tanıtacak? Güncel Fiyatlar Belli Oldu mu?

Apple iPhone 14'ü Ne Zaman Tanıtacak? Güncel Fiyatlar Belli Oldu mu?

Apple'ın iPhone 14 tanıtımları ile gündeme geleceğini biliyoruz. Uzun zamandır beklenen iPhone 14 fiyat ve model özellikleri belli oldu mu? Öte yandan tanıtım tarihi ne zaman? İşte Apple'dan gelecek açıklamalar haberimizde yerini aldı bile. Güncel detayları aktarıyoruz.

iPhone 14 fiyatlarıyla birlikte tanıtılacak. Dolayısıyla Apple'ın yapacağı tanıtıma ilişkin bazı sorular soruldu. Pek çok kişinin gözü bu tanıtımlarda olacak. Peki ya Apple'dan etkinlik için tarih açıklaması geldi mi? Zamanın bildirilmesi bekleniyor. Özellikle de Covid-19'un etkili olacağı bu tanıtımlarda pek çok önlem alınması planlandı. Tanıtımın çevrimiçi ortamda düzenlenip düzenlenmeyeceği de soruluyor.

Yeni Model İsimleri Ortaya Çıktı!

Öte yandan iPhone 14 ile birlikte bu modele ait yeni isimlendirmelerin ortaya çıkması bekleniyor. Pek çok kişi iddialar doğrultusunda yaklaşık 1 yıldır yeni isimlendirmelerin ne olduğunu merak ediyor. Yakın zamanda yapılacak tanıtımla birlikte isimlendirmeler iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max olabilir.

Tanıtım Eylül'de!

iPhone 14 tanıtımının Eylül ayında yapılabileceği belirtildi. Bu gelişme sonrasında fiziksel ortam mı yoksa çevrimiçi ortamda mı yapılacak sorusu da yanıt bulacak. Fiyat konusunda ise herhangi bir gelişme yaşanmış değil. Ancak tanıtım zamanı geldiğinde açıklanması bekleniyor.