Apple iPhone 14 Modellerini Zamlı Halde Satabilir! iPhone 14 Kaç TL'ye Satılacak Belli Oldu mu?

Apple iPhone 14 Modellerini Zamlı Halde Satabilir! iPhone 14 Kaç TL'ye Satılacak Belli Oldu mu?

Apple'ın iPhone 14 modeline ilişkin merak edilenler yanıt buldu. Yeni çıkacak olan telefonun fiyatı açıklandı mı? iPhone 13 ile aynı olması bekleniyordu. Ancak şirket ile ilgili öyle bir sızıntı ortaya çıktı herkes şok olacak. İşte iPhone 14'ün Türkiye fiyatı ve dahası haberimizde...

iPhone 14'ün çıkışına yalnızca birkaç aylık bir süre kaldı. Haliyle güncel fiyat listesi ile birlikte merak edilenler yanıt buluyor. Apple, önemli bir detaya değinerek çeşitli iddiaları yanıtladı. Ortaya çıkan sızıntılarla beraber iPhone 14 fiyatları kafalarda şekillenmeye başladı. Peki ya akıllı telefon zamlı hali ile mi satılacak? Güncel gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizde yerini almak üzere.

iPhone 14'e Zam Uygulanabilir

İddialara göre iPhone 14 ile 13'ün fiyatı aynı olacak. Ancak iPhone 14 Max ve Pro gibi modellerin fiyatlarında ortalama 100 dolarlık bir artış bekleniyor. Bu da telefonların sahip olacağı RAM gücü ve bazı detaylarla ilişkilendirilebilir. Son zamanlarda Apple'ın yeni modeli hakkında çok fazla iddia ortaya atıldı. Henüz güncel gelişmeler sona ermiş değil.

Türkiye'de Kaç TL'ye Satılacak?

Öte yandan yeni iPhone modellerinin Türkiye'de ortalama 35 - 40 bin TL arasında satılabileceği vurgulanıyor. Sırf bu gelişme bile çok anlam ifade etmekte. Artık gittikçe pahalı hale gelen akıllı telefonlar, astronomik bedellerle satışa sunuluyor.