Apple iPhone 13 Fiyatını Düşürdü! Apple iPhone 13 Fiyatı Değişti!

Apple iPhone 13 Fiyatını Düşürdü! Apple iPhone 13 Fiyatı Değişti!

Apple, telefonlardaki eski parçaları yenileyerek yeniden satışa sunacak. Hem daha ucuz hem de daha fazla kişinin talep gösterebileceği bu telefonlar büyük ilgi çekti. Peki Apple, iPhone modellerini kaç TL'den satacak? Düşük fiyattan iPhone satın almak isteyenlere müjdeli haber verildi.

Apple, iPhone telefonlarını yeniden pazarlamaya hazırlanıyor. Çok daha uygun fiyata satılacak olan bu ürünler dikkat çekti. iPhone telefonlarını satın alacaklar için önemli bir gelişme yaşanmakta. Çünkü bu ürünlerin fiyatları normalde çok pahalı ve Türkiye'deki vergiler nedeniyle iyice alınamaz hale geliyor. Ancak Apple, bu soruna çözüm bulmuş gibi gözüküyor. Eski parçalar yenilenerek satılınca maliyet çok daha uygun hale gelecek. Bu durum şirketin yanı sıra kullanıcıların fazlasıyla işine gelecek gibi gözüküyor.

iPhone Ucuza Satılacak!

Çeşitli eski parçaların yenilenerek satılacak olmasından ötürü iPhone fiyatları daha uyguna gelecek. Hal böyle olunca iPhone satın almak isteyip fiyatı nedeniyle alamayanlar müjdeli gelişme ile karşılaştı. Şimdi ise telefonlar hakkında bazı detayların paylaşılması bekleniyor.

Garanti Süreleri Kısa Olacak!

Ancak bu telefonların garanti sürelerinin kısa olması bekleniyor. 3 aylık bir garanti süresi olabileceği tahmin edildi. Ayrıca Apple'dan henüz resmi bir açıklama gelmiş değil. Bu nedenle beklemeye devam edeceğiz. Önümüzdeki haftalarda şirketten bu iddiaları doğrular nitelikte bir açıklama gelir ise sizlerle paylaşacağız.