Apple iPhone 13 Fiyatı 9 bin TL'ye Düştü! Apple iPhone 13 Güncel Listesini Paylaştı..

Apple iPhone 13 Fiyatı 9 bin TL'ye Düştü! Apple iPhone 13 Güncel Listesini Paylaştı..

Apple, pazar payını büyütebilmek için ucuz iPhone satışına başlayacak. Bu gelişme ile birlikte telefon fiyatlarında önemli düşüş bekleniyor. Peki iPhone 13 neden 9 bin TL altında satılacak? Apple'ın fiyatlarında indirim yapacak olması bomba etkisi yarattı. Şirketten resmi açıklama geldi mi?

Apple, iPhone 13 fiyatları ile gündeme geliyor. Telefon modeline ilişkin yaşanan gelişmeyle birlikte güncel fiyatlar gözler önüne serildi. Apple'ın pazar payını artırmak için yeni bir girişimde bulunacağı belirtiliyor. Sevilen teknoloji şirketi, telefonları için nasıl bir adım atacak? Merak edilen gelişmelere dair son detayları paylaşacağız.

Yenilenmiş Telefonları Satacak!

Ülkemizde 20 bin TL'leri gören iPhone 13 fiyatından sonra yeni bir adım geldi. 10 bin TL altına iPhone model telefon satın almak mümkün olacak. Üstelik yeni model olacak bu telefon, şirket tarafından yenilenmiş telefon olarak satılacak. Böylelikle çeşitli özellikleri benzerlik gösterse de belli başlı konularda farklı bir model olarak karşımıza çıkabilir.

Garanti Süresi 3 Ay Olacak

iPhone telefonlarının garanti süresinin de düşük olması bekleniyor. Bu sayede telefonların fiyatında kayda değer bir indirim yapılabilir. Şimdilik iPhone 13'e ilişkin farklı bir gelişme yaşanmış değil. Ayrıca iPhone telefonlarının yenilenip satılacağına ilişkin Apple'dan resmi açıklama henüz gelmedi. Yakında önemli bir açıklama yapılması bekleniyor.