Apple İphone 10, 11, 12, 13 Serisinde Fiyatları Yarıya İndirdi! Böyle Bir İndirim Apple Tarihinde Bir İlk Oldu..

Apple İphone 10, 11, 12, 13 Serisinde Fiyatları Yarıya İndirdi! Böyle Bir İndirim Apple Tarihinde Bir İlk Oldu..

Apple, iPhone fiyatlarında indirime mi gidecek? iPhone 11, 12 ve 13 gibi önemli modeller için fiyat düşüşü gündeme gelebilir. Üstelik şirketin bunu yapmasında çok önemli bir nedeni bulunuyor. Apple'ın Metaverse için çok büyük hazırlıkları mevcut. İşte şirketten gelecek iPhone fiyat kararı...

Apple, gündeme bomba gibi düşecek bir hamle yapacak. Pek çok kişinin yakından ilgilendiği bu duruma dair bilinmeyenleri aktaracağız. Öyle ki artık iPhone fiyatları bir anda düşebilir. iPhone 10, 11, 12 ve 13 satın almak istiyorsanız bunları uygulayabilirsiniz. Gündemde bomba etkisi yaratabilecek olası gelişmeleri sizlerle paylaşıyoruz. Apple'ın yeni hamlesi çok şaşırtacak. Apple'ın yapacağı indirimle birlikte iPhone fiyatları gittikçe düşebilir. Söz konusu telefon modellerinde neden fiyatların düşeceği ise belli oldu.

Apple'dan İndirim Sürprizi!

Apple, iPhone modellerinde indirim yapmaya hazırlanıyor. Çeşitli iddialar doğrultusunda fiyatları iyice düşüreceği tahmin edildi. Bu gelişmenin nedeni ise merak konusu haline gelmiş vaziyette. Apple'ın hamlesiyle beraber indirimin nedenini de öğrenmiş bulunuyoruz.

Metaverse İçin Kullanıcı Topluyor!

Apple, kendi Metaverse evrenini inşa etmek için kullanıcı topladığını açıkladı. Bu gelişme sonrasında yaşananlar ise şaşırttı. Daha fazla kullanıcıya erişmek için iPhone fiyatlarında indirim yapacağını duyurabilir.