Tuba Ünsal Şeyma Subaşı'dan Özür Diledi! Meğer Bu Nedenden Dolayı Dilemiş...

Tuba Ünsal, Şeyma Subaşı için sarf ettiği sözlerden pişmanlık duyuyor. Öyle ki kendisinden yıllar sonra özür diledi. Yaşanan bu gelişme ile birlikte nelerin meydana geldiği belli oldu. Şimdi ise güncel detaylar ve çok daha fazlasını sizlerle paylaşacağız. Tuba Ünsal ve Şeyma Subaşı arasında geçen konuşmayı paylaşıyoruz.

Tuba Ünsal, birkaç yıl önce yaptığı açıklamadan ötürü Şeyma Subaşı'dan özür diledi. Yaşanan bu gelişme sonrasında neden özür dilediği merak edildi. İşte ikili arasında geçmişte yaşanan polemik ve çok daha fazlası haberimizde.

Şeyma Subaşı'na Neden Kızmıştı?

Tuba Ünsal, Şeyma Subaşı'nın Ibiza'ya aktarma yerine direkt uçuş istemesi üzerine tepki göstermişti. Kendisi gibi o dönem pek çok kişi eleştirel yazı yazmıştı. Dolayısıyla Tuba Ünsal'ın paylaşımı da çok konuşuldu. Yaptığı açıklamada "‘Bu ülkenin kız çocuklarının doğru rol modellere ihtiyaçları var. Çalışan, üreten, kadınlığı ağız bükerek öğrenmeyen… Kadın gibi kadın olarak yetişecek o genç kızlar” ifadesine yer vermişti.

Pişmanlık Duyuyor!

Programda Tuba Ünsal'a o zamanlar hatırlatıldı. Şimdi ise pişmanlık duyduğunu belirtti ve ekleme yaptı: "Çok özür diliyorum böyle bir yanıt verdiğim için. O gün, ben kimim, neyim? Hangi hadle, hangi öfkeyle, hangi durumla, öyle ya da böyle bir genç kadını kıracak bir şeye sahibim. O yüzden, hiç hoşuma gitmedi o gün yaptığım şey. Yani gelişim böyle bir şey iste... İnsan hatalarıyla büyüyor. Ondan çok daha büyük toplum erezyonu sağlayanlar olabilir. Bizim gibi insanların sevgiyle, şevkatle bu insanların yolunu aydınlatması lazım."

Magazin Haberleri

Gamze Özçelik: Ekranlara Farkl Bir Şekilde Döndü!
Turabi Müzik Kariyerine Odaklandı: Survivor'dan Ayrılmasının Ardındaki Gerçekler
Komedyen İbrahim Tatlıses'e Bir Espiri Yaptı! Başına Gelmeyen Kalmadı!
Acun Ilıcalı Hayatının Şokunu Yaşadı! 3 Teyze Acun'a Fena Tepki Gösterdi!
Acun Ilıcalı'nın Ronaldinho'ya Verdiği Ücret Ortaya Çıktı! Resmen Servet Ödemiş!