Seren Serengil Doktorundan Acı Haber Geldi! Seren Serengil Hakkında Resmi Açıklama Yapıldı!

Magazin programındaki sivri dili ile ön plana çıkan Seren Serengil kötü haberi duyurdu. Seren Serengil sağlık durumu ile alakalı açıklama yaparak herkesi şaşkına çevirdi. Ünlü sunucunun hayranları ise Seren Serengil’e sosyal medyadan destek olmaya devam ediyor. İşte haberin tüm detayları...

Beyaz TV'de ‘Söylemezsem Olmaz’ isimli magazin programının sunuculuğunu üstlenen Seren Serengil sağlık durumu ile alakalı açıklama yaptı. Söylemezsem Olmaz isimli programda sunuculuk yapan Seren Serengil sağlık durumunun daha kötüye gittiğini dile getirdi. Bunun ardından Seren Serengil’in hayranlarını üzen bu haber herkesi şaşkına çevirdi.

Seren Serengil Dumping Sendromuna yakalandı!

Seneler önce kilo vermek için mide ameliyatı olan Seren Serengil sonrasında sık sık hastalandı. Alınan bilgiler neticesinde ünlü sunucunun durumunun daha da kötüye gittiği ortaya çıktı. Bunun dışında yakın zamanda hastaneye kaldırılan Seren Serengil sunucusu olduğu programda sağlık durumu ile alakalı bilgi verdi. Ünlü oyuncunun Dumping Sendromuna yakalandığı da söyleniyor. Bunun ardından ünlü sunucu Seren Serengil canlı yayında bir açıklama yaptı.

Son 6 ayda boyundan 4,5 santim kısa aldığını dile getiren Seren Serengil karaciğerinde de yeni problemlerin olduğunu belirtti. Aldığı kilolardan dolayı rahatsızlık duyan Seren Serengil üst üste ameliyatlara girdi. Zayıflamak için harekete geçen ünlü sunucu ameliyat sebebiyle vücudunun farklı hastalıklar yaşamasına da sebebiyet verdi. Alınan bilgiler neticesi ünlü sanatçı Dumping sendromundan dolayı zor günlerde geçiriyor.

Seren Serengil ameliyat olacağını açıkladı

Sıkıntılı süreçler yaşayan Seren Serengil her geçen gün hastalıkların pençesine düşüyor. Ameliyat olmazsa durumunun kötüye gideceğini söyleyen Seren Serengil canlı yayında yaptığı açıklamalar ile sevenlerini üzdü. Beyaz TV'nin sevilen yüzleri arasında yer alan Seren Serengil Söylemezsem Olmaz isimli programında sivri diliyle çok dikkat çekti. Sağlık durumu hakkında konuşan ünlü sunucu durumunu kötüye gittiğini ifade etti. Ardından bir buçuk senedir kendisinde rahatsızlıkların olduğunu söyleyerek organları ile alakalı sıkıntılar yaşadığını da aksetti. Açıklamalarına devam eden Seren Serengil ameliyat olmak zorunda olduğunu yavaş yavaş eridiğini ve 6 ayda 4,5 santim boydan kaybettiğini ifade ederek, kemik erimesinin başladığını söyledi. Bunun ardından kanın beynine ve kalbine pompalanmadığını bundan dolayı korktuğunu dile getiren Seren Serengil hayranlarını da üzdü.

Magazin Haberleri

Gamze Özçelik: Ekranlara Farkl Bir Şekilde Döndü!
Turabi Müzik Kariyerine Odaklandı: Survivor'dan Ayrılmasının Ardındaki Gerçekler
Komedyen İbrahim Tatlıses'e Bir Espiri Yaptı! Başına Gelmeyen Kalmadı!
Acun Ilıcalı Hayatının Şokunu Yaşadı! 3 Teyze Acun'a Fena Tepki Gösterdi!
Acun Ilıcalı'nın Ronaldinho'ya Verdiği Ücret Ortaya Çıktı! Resmen Servet Ödemiş!