Nur Fettahoğlu Yeni Projesini Açıkladı! Oyuncu Film Çekimlerine Yöneldi

Yeteneği ve güzelliği ile ön plana çıkan Nur Fettahoğlu, yeni projesi ile gündeme geldi. Alınan bilgiler neticesinde yetenekli oyuncu Nur Fettahoğlu sinema filmi karşımıza çıkacak. Kağıt Ev adlı dizinin final yapması ile oyuncuya yeni teklifler sürüyor.

Nur Fettahoğlu ekranların aranılan yüzü, güzel ve başarılı oyuncu, hiç durmadan çalışmaya devam ediyor. Baş rollerini Erdal Beşikçioğlu ile birlikte paylaştığı ‘Kâğıt Ev’ dizisinin final yapmasının ardından, kısa bir tatil arası yapan ünlü oyuncu tekrardan setlere geri döndü. Ayrıca dizinin final yapması birçok kişiyi de şaşkına uğrattı.

Bu yazı çalışarak geçireceğini söyleyen Nur Fettahoğlu, ‘Dilek Hemşire’ karakterine canlandıracağı ‘İç Bahçe’ adlı filmin çekimlerine başladı. Yetenekli oyuncu kısa sürede birçok projeden de teklif aldı. Son oynadığı Kâğıt Ev adlı dizinin tutulmaması sonucu kanal ve yapım ekibi projenin fişini çekti. Bunun ardından yetenekli oyuncu Nur Fettahoğlu, gelen projeleri değerlendirmeye aldı.

Nur Fettahoğlu, hayranlarını merakta bırakmadı

Nur Fettahoğlu, hayranlarını merakta bırakmadı. Instagram hesabı üzerinden sosyal medya mecralarına hemşire kepi ile bir fotoğrafını paylaşan oyuncu fotoğrafın altına, ‘sadece çalışıyorum, iyiyim’ yazdı. Kâğıt Ev adlı dizinin final yapmasının ardından oyuncu bu yazı çalışarak geçireceğini söyledi.

Dram türündeki ve Theodora Film’in yapımcılığını yaptığı ‘İç Bahçe’ 1980’li yılları konu alıyor. İbrahim İris’e ait olan filmin senaryosunu Ceren Şahan yönetiyor. Nur Fettahoğlu da bu proje için gece gündüz çalıştıklarını söyleyerek, setten çektiği fotoğrafları İnstagram hesabından takipçileri ile paylaştı.

İç Bahçe filmine dair detaylar ortaya çıktı

İç Bahçe filmine dair detaylar ortaya çıktı. İç Bahçe filminin senaryosuna TRT’den Büyük Ödül geldi. ‘TRT 12 Punto Senaryo Günleri’ kapsamında finale kalan ve projesini uluslararası jüriye sunan ‘İç Bahçe’ büyük ödül olan TRT’nin ortak yapım ödülünü de kazandı.

Magazin Haberleri

Gamze Özçelik: Ekranlara Farkl Bir Şekilde Döndü!
Turabi Müzik Kariyerine Odaklandı: Survivor'dan Ayrılmasının Ardındaki Gerçekler
Komedyen İbrahim Tatlıses'e Bir Espiri Yaptı! Başına Gelmeyen Kalmadı!
Acun Ilıcalı Hayatının Şokunu Yaşadı! 3 Teyze Acun'a Fena Tepki Gösterdi!
Acun Ilıcalı'nın Ronaldinho'ya Verdiği Ücret Ortaya Çıktı! Resmen Servet Ödemiş!