Kenan İmirzalıoğlu'ndan Dizi Açıklaması Geldi! Dizide Oynamak İçin Şartı Nedir?

Kenan İmirzalıoğlu'ndan gelen açıklama herkesi şaşırttı. Öyle ki güncel gelişmelere ve çok daha fazlasına yer vereceğiz. Oyuncu, dizide oynama fikri hakkında neler düşünüyor? Pek çok kişinin yakından takip ettiği yapım en kısa sürede yanıt bulacak. Yaptığı açıklama ise büyük ses getirdi.

Kenan İmirzalıoğlu'nun hangi dizide oynayacağı merak ediliyor. Ünlü isimle ilgili çeşitli ifadelere yer verildi. Öyle ki güncel gelişmelerle birlikte merak edilenleri aktaracağız. Öte yandan sevilen yapımla ilgili bilinmeyenler de yanıt bulacak. Başarılı oyuncu hakkında bilinmeyenler yanıt buluyor. Ünlü isim bir süredir dizi ve filmlerde rol almıyor. Özellikle de televizyon dizilerinden bir hayli uzak kaldı.

Sunuculuk Yapıyor

Kenan İmirzalıoğlu bir süredir ATV programı sunmakta. Dolayısıyla kendisini başka bir program veya dizi gibi içeriklerde göremiyoruz. Ancak geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama dikkatleri üzerine çekti.

Dizide Oynamak İçin Şartını Açıkladı!

Kenan İmirzalıoğlu'nun dizide oynamak için şartını açıklaması gözden kaçmadı. Ünlü isimden gelen ifadede “Konuştuğumuz işler var ama şu an için net olan bir şey yok. Özledim tabii ki, ama o özleme değecek bir buluşma olmalı, öyle bir proje olmalı ki, o hasrete değsin”  açıklaması büyük dikkat çekti. Bakalım yakın zamanda nasıl bir gelişme yaşanacak hep birlikte göreceğiz.

Magazin Haberleri

Gamze Özçelik: Ekranlara Farkl Bir Şekilde Döndü!
Turabi Müzik Kariyerine Odaklandı: Survivor'dan Ayrılmasının Ardındaki Gerçekler
Komedyen İbrahim Tatlıses'e Bir Espiri Yaptı! Başına Gelmeyen Kalmadı!
Acun Ilıcalı Hayatının Şokunu Yaşadı! 3 Teyze Acun'a Fena Tepki Gösterdi!
Acun Ilıcalı'nın Ronaldinho'ya Verdiği Ücret Ortaya Çıktı! Resmen Servet Ödemiş!