Burak Özçivit Resmen Çıldırdı! Sitem Dolu Sözlerle Açıklamada Bulundu!

Burak Özçivit, Fahriye Evcen ile sorunlar mı yaşıyor? Çiftin tartıştığı ve kavga sonrasında birinin evden ayrıldığı gibi önemli bir iddia ortaya atıldı. Oyuncu Burak Özçivit, olaylarla ilgili öyle bir açıklama yaptı ki herkes şok içerisinde kalacak. Hayranları bile ne diyeceğini şaşırdı.

Burak Özçivit ile Fahriye Evcen arasında bir sorunun olduğu iddia edildi. İkilinin tartıştığı ve hatta Fahriye Evcen'in evden ayrıldığına yönelik önemli bir iddia ortaya atıldı. Tüm bu gelişmelerden sonra bizleri nelerin beklediği merak ediliyor. Daha önce aralarından su sızmadığı belirtilen ikilinin nasıl olur da böyle bir gelişme ile gündem olduğu ise hala soru olarak kalmış vaziyette.

Neden Tartıştılar?

Oyuncu çiftin neden tartıştığına yönelik herhangi bir açıklama yapılmadı. Bu konuda büyük bir belirsizliğin olduğu belirtiliyor. Son zamanlarda Burak Özçivit'in Rus hayranları ile çektirdiği fotoğraf ise büyük ses getirmişti. Fahriye Evcen'in bu fotoğraflara bir tepki gösterip göstermediği merak ediliyordu.

Burak Özçivit'ten Tepki Dolu Paylaşım!

Oyuncu Burak Özvçivit, yaptığı açıklama ile dikkatleri üzerine çekti. Ünlü isim, açıklamasında eşi Fahriye Evcen ile aralarının iyi olduğunu vurguladı ve magazinsel haberlerin yapılmamasını istedi. Haberlerin asılsız olduğunu vurgulaması dikkat çekti.

Magazin Haberleri

Gamze Özçelik: Ekranlara Farkl Bir Şekilde Döndü!
Turabi Müzik Kariyerine Odaklandı: Survivor'dan Ayrılmasının Ardındaki Gerçekler
Komedyen İbrahim Tatlıses'e Bir Espiri Yaptı! Başına Gelmeyen Kalmadı!
Acun Ilıcalı Hayatının Şokunu Yaşadı! 3 Teyze Acun'a Fena Tepki Gösterdi!
Acun Ilıcalı'nın Ronaldinho'ya Verdiği Ücret Ortaya Çıktı! Resmen Servet Ödemiş!