Ahu Tuğba'dan Hayranlarını Üzen Haber Geldi! Ahu Tuğba'nın Herşeyi Gitti!

Ahu Tuğba'dan gelen açıklama dikkatleri üzerine çekiyor. Pek çok kişinin severek takip ettiği eski Yeşilçam oyuncusu, evinin ve arabasının kasırgadan etkilendiğini vurguladı. Amerika'daki Ian kasırgasından kendisi de nasibini aldı.

Amerika Florida'da gerçekleşen Ian Kasırgası büyük ses getirdi. Dünyada gündem olan bu kasırgadan etkilenen bir diğer isim ise Ahu Tuğba'nın ta kendisiydi. Sahip olduğu evin zarar gördüğünü açıkladı. Bu gelişme ile birlikte sevenleri de güncel detayları araştırmak istedi. İşte merak edilenlerle birlikte çeşitli detaylar haberimizde yerini alacak. Peki ya bizler güncel olarak neler biliyoruz? İşte Ahu Tuğba'nın yaptığı bazı açıklamalar...

Ahu Tuğba'dan Önemli Açıklamalar

Ahu Tuğba, kasırganın evine zarar verdiğini belirterek "Burası büyük bir felaket bölgesi şu an. Ian kasırgası Küba'dan başladı, orayı mahvederek buraya geldi her yeri paramparça ederek. Benim evim göçtü, arabam sular altında kaldı. Allah kimseye bir daha yaşatmasın." açıklamasında bulundu. Arabasının sular altında kaldığı detayı ise herkesi şaşırttı.

Yüzyılın Kasırgası!

Ahu Tuğba, yaptığı açıklamada Ian kasırgasının yüzyılın kasırgası olduğuna dikkat çekti ve "İnsanların evleri, arabaları gitti... Onları da bırak, hayatları gitti, birikimleri gitti... İşyerleri kapandı. Bizde hiç uyumadık. Arka taraftaki 2 katlı binaya çıktık. O bina olmasaydı yaşanacakları düşünemiyorum bile. Şehir bitti... Yüz yılın kasırgası bu. Allah kimseye böyle birşey yaşatmasın, düşmanıma bile."  dedi.

Magazin Haberleri

Gamze Özçelik: Ekranlara Farkl Bir Şekilde Döndü!
Turabi Müzik Kariyerine Odaklandı: Survivor'dan Ayrılmasının Ardındaki Gerçekler
Komedyen İbrahim Tatlıses'e Bir Espiri Yaptı! Başına Gelmeyen Kalmadı!
Acun Ilıcalı Hayatının Şokunu Yaşadı! 3 Teyze Acun'a Fena Tepki Gösterdi!
Acun Ilıcalı'nın Ronaldinho'ya Verdiği Ücret Ortaya Çıktı! Resmen Servet Ödemiş!