Erkan Petekkaya'nın Endemol Medya'ya Davası Devam Ediyor! Erkan Petekkaya'nın Ne Kadar Alacağı Var!

"Erkan Petekkaya, Endemol Medya Şirketi'ne dava açtı! Başarılı oyuncu, oyunculuk ücreti ve yurt dışı satışlarından düşen payını alamadığını iddia ediyor. İstanbul Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi'ndeki duruşmada ifade veren Petekkaya, "Çok mağdur oldum, uzun süredir alnımızın teri orada yatıyor" dedi. Avukatı Bülent Höke ise alacak tutarın yaklaşık 10 milyon lira olduğunu açıkladı.

Başarılı oyuncu Erkan Petekkaya, yer aldığı bir televizyon dizisinde yapmış olduğu oyunculuğun karşılığı olarak alamadığı ücret ile dizinin yurt dışı satışlarından payına düşen yüzde 5'lik ücret nedeniyle Endemol Medya Şirketi'ne dava açtı. İstanbul Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi'nde görülen duruşmada, Erkan Petekkaya ifadesini verdi ve "Çok mağdur oldum, bu davayla uğraşıyoruz uzun yıllardır. Alnımızın teri orada yatıyor" dedi.

Ne Kadar Alacağı Var?

Mahkeme, davacının avukatı Bülent Höke ve davalı şirketin avukatının beyanlarını incelemek için süre verdi ve duruşmayı erteledi. Bülent Höke, duruşmanın ardından yaptığı açıklamada Erkan Petekkaya'nın yaklaşık 10 milyon lira tutarında bir alacak talebinin bulunduğunu ve bu dava sadece onun davalarından bir tanesi olduğunu belirtti. Höke ayrıca, "12, 13 milyon lira civarı alacağımız var" dedi.

Haber Haberleri

DSP'den Aday Olan Fikret İmamoğlu, Mezitli Belediye Başkanlığı için Yola Çıktı
Ziraat Bankası'ndan Faizsiz Taksitlendirme: Yeni Kampanya Detayları
Ev Sahipliği Hayaliniz TOKİ'nin Yeni Projeleriyle Gerçekleşiyor: Mart 2024 Fırsatları!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Tahminleri: Muğla'da Yarın Beklenen Şiddetli Yağışlar ve Alınması Gereken Önlemler!
Mart Ayında CarrefourSA Marketlerinde Büyük Ramazan İndirimleri!