Tarım ve Orman Bakanı'ndan Fiyat Artışı Haberi! Tam Olarak 1.000 Lira Artış Oldu!

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, çeltik alım fiyatlarında artışa gitti. Bu gelişme sonrasında çeltik üreticilerine olumlu haber verildi. Peki ya güncel olarak neler biliyoruz? İşte çeşitli detaylar ve çok daha fazlası haberimizde yerini alacağa benziyor. Güncel detaylar sizlerle olacak.

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi'den gelen açıklama gözler önüne serildi. pek çok kişinin yakından takip ettiği detaylar yanıt bulacak. Öte yandan güncel gelişmelere dair neler biliyoruz? Çeltik fiyatlarında artışa gidildiği 1000 TL'lik bir artırım uygulandığı belirtildi. Tüm bu detaylar ışığında bizleri başka nelerin beklediği yanıt bulacak. Öte yandan çeşitli detayları da sizlerle paylaşacağız.

Çeltik Fiyatlarında Artış!

Bakan Kirişçi, yaptığı açıklamada "Gelişen piyasa koşullarını dikkate alarak çeltik fiyatlarını her çeşit için ton başına 1000 lira artırıyoruz. Buna göre TMO alım fiyatları, baldo çeşit için 16 bin liraya, Osmancık çeşit için 14 bin 500 liraya, luna çeşit için 13 bin 500 liraya yükseltilmiştir. Bu fiyat farkından bugüne kadar TMO'ya ürün teslim eden üreticilerimiz de faydalanacaktır. Güncellenen alım fiyatlarımızın tüm çeltik üreticilerimize hayırlı uğurlu olsun." ifadesine yer verdi.

Gelişme Büyük İlgi Gördü

Yaptığı açıklamayla dikkat çeken Bakan Kirişçi, bu hamlesiyle birlikte tarım gündeminde yerini aldı. Peki ya şimdi bizleri neler bekliyor? Çeltik üreticilerinin bu haberi olumlu karşıladığı belirtilmekte.

Haber Haberleri

DSP'den Aday Olan Fikret İmamoğlu, Mezitli Belediye Başkanlığı için Yola Çıktı
Ziraat Bankası'ndan Faizsiz Taksitlendirme: Yeni Kampanya Detayları
Ev Sahipliği Hayaliniz TOKİ'nin Yeni Projeleriyle Gerçekleşiyor: Mart 2024 Fırsatları!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Tahminleri: Muğla'da Yarın Beklenen Şiddetli Yağışlar ve Alınması Gereken Önlemler!
Mart Ayında CarrefourSA Marketlerinde Büyük Ramazan İndirimleri!