Survivor Ekstra Sunucusu Furkan Dede Öyle Bir Açıklamalarda Bulundu ki Sosyal Medya Fena Karıştı!

Survivor yarışmasının bitmesiyle. Ortalık daha da çok karıştı. Survivor Ekstra programını sunan Furkan Dede yapmış olduğu açıklamalardan dolayı sosyal medyadan tepkiler gecikmedi. Resmen kendi ayağına sıktı. Acun, Furkan Dede'yi kovdu mu?

Acun Medya aracılığı ile ekranlara gelmiş olan başarılı yarışmanın finaline kısa bir süre kaldı. Birkaç bölüm sonrasında büyük final gerçekleşecek. Ada`da artık 5 yarışmacı bulunan isimler , şampiyon olmak için kıyasıya bir mücadele vermeye başladılar. Furkan Dede`den Mavi takım için ilginç bir yorum geldi.

Linç Üzerine Linç Yemiş!

Survivor yarışmasının bitimi ile birlikte ekranlara gelen ve açılışı yapan Furkan Dede, dikkatleri bir hayli üzerine çekecek bir paylaşım yaptı. Mavi takımı yener yorumların da bulunan Furkan Dede, linç üzerine linç yedi.  Bir çok kişi bu yorumları kaldırmadı ve Acun Ilıcalı`yı etiketleyerek; “Furkan Dede nasıl hala sizin yanınızda çalışabiliyor? Ben anlam veremiyorum! Acilen kovulması gerekiyor!” yorumlarında bulunmuşlardı. Sizce, neler oluyor?

Skandal İddialar Geldi!

Bir çok kişi tarafından sevilen Furkan Dede`nin Survivor Ekstra`nın Moderatör'ü olarak çalıştığı biliniyor. Nerede ise her gece sevenleri ile buluşan Survivor Ekstra yarışmasında yarışma içerisinde olan olayları yorumlayan ve anlatan başarılı ismin, son zamanlarda Ayşe, Dora ve Poyraz hakkında skandal iddialarda bulunmuştu. Şimdiyse öyle bir paylaşım yaptı ki...

Sosyal Medyadan Tepkiler Geldi!

Survivor yarışmasını izlerken bir paylaşım yapmış olan Furkan Dede aynı anda sadece Mavi Takımın bulundu anları göstererek. "Yaver" etiketini koydu. Bunun sonrasında sosyal medya kullanıcıları konu hakkında; “Yazıklar olsun! Seni nasıl orada tutuyorlar?” yorumlarında bulundular.

Survivor yarışmasında da bir dönem yer almış olan başarılı ismin hemen istifa etmesini ya da Acun Ilıcalı tarafından kovulması beklenmekte.  Fakat Acun Ilıca`nın Furkan Dede`yi kardeşi gibi çok sevdiği bilinmekte.

Haber Haberleri

DSP'den Aday Olan Fikret İmamoğlu, Mezitli Belediye Başkanlığı için Yola Çıktı
Ziraat Bankası'ndan Faizsiz Taksitlendirme: Yeni Kampanya Detayları
Ev Sahipliği Hayaliniz TOKİ'nin Yeni Projeleriyle Gerçekleşiyor: Mart 2024 Fırsatları!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Tahminleri: Muğla'da Yarın Beklenen Şiddetli Yağışlar ve Alınması Gereken Önlemler!
Mart Ayında CarrefourSA Marketlerinde Büyük Ramazan İndirimleri!