Serap Paköz Gerçeğin Peşinde Kader Karataş Yakalandı! Erdal Kaçtı! Erdal Kimdir?

Serap Paköz Gerçeğin Peşinde programında şok gelişme yaşandı. Kader Karataş polis ekipleri tarafından yakalandı. Erdal lise firar etti.

Serap Paköz programında son dakika gelişmeleri yaşandı. Yetkilerin elinde kaçan kader  yetkililer tarafından yakalandı. Kader Karataş idi yoldaki bir vatandaştan telefonu istedi. İsterken de " Kocamı Arayacağım" demiş. Vatandaş kaderi tanıdıktan sonra  polis ekiplerine ihbar etti. Polis ekiplerin yapmış olduğu aramalar sonrasında yakalandı. Tekrar yetiştirme yurduna gönderildi.

Altınlarla beraber Kader'i kaçırdığı iddia edilen Erdal yeniden kayıplara karıştı.  Erdal yayından sonra  Kader'in gideceği  yerlere aramaya başlamış ve aydınlık evler tarafında Kader'in bulunduğu haberi gelince Erdal arabadan atlayıp kayıplara karışmış.

Kader Gebe Mi?

Son dakika yapılan açıklamada 17 yaşında olan Kader'e  gebelik testi yapılması istenildi. Kader vermiş olduğu ifade de Erdal'dan  şikayetçi olmadığı  için Erdal gözaltına alınamadı.

Kader özürlü olduğu  için Erdal'ın gözaltına alınmasını ve ifadesinin alınması istenildi. Erdal 3 defa imzaya gitmediği için denetimli serbestliğini yaktı.

Serap Paköz'den Erdal'la Nasiyat 

Erdal'ın teslim  olmasını istedi. "Madem ben masumum gerekirse gider yatarım dedin teslim ol" dedi. "Cezaevinde ben sana yardımcı olacağım sana ziyaretçi ve kıyafet göndereceğim" dedi.

Erdal Kimdir?

54 yaşında olan Erdal, Kader'in annesi Yıldız ile  ilişkileri olan şahıstır. Daha önce cezaevinde kalan ve denetimli serbestliği olan kişidir. Kader evdeki altınları çalarak Erdal'ın yanına kaçmış ve  ortada altınları Erdal'ın harcadığı düşünülüyor. 

Haber Haberleri

DSP'den Aday Olan Fikret İmamoğlu, Mezitli Belediye Başkanlığı için Yola Çıktı
Ziraat Bankası'ndan Faizsiz Taksitlendirme: Yeni Kampanya Detayları
Ev Sahipliği Hayaliniz TOKİ'nin Yeni Projeleriyle Gerçekleşiyor: Mart 2024 Fırsatları!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Tahminleri: Muğla'da Yarın Beklenen Şiddetli Yağışlar ve Alınması Gereken Önlemler!
Mart Ayında CarrefourSA Marketlerinde Büyük Ramazan İndirimleri!