Öğretmenlere Özel İndirim Geliyor! Yüzde 50 İndirimli Alacaklar!

Tren bilet fiyatında öğretmenlere %50 indirim yapılacak. TCDD tren fiyat tarifesindeki bu indirim dikkat çekti. Peki ya hangi tarihler arasında geçerli olacak? Tren bilet fiyatındaki indirimden kimler yararlanabiliyor?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, TCDD aracılığıyla tren biletleri satışlarında öğretmenlere %15 indirim yerine %50 indirim uygulayacak. 24 - 30 Kasım tarihleri arasında geçerli olan bu indirimle birlikte çeşitli detaylara yer verildi. Öte yandan merak edilenler de tek tek yanıt buluyor. Tren fiyatlarının %50 düşmesi öğretmenler için önemli bir sürpriz oldu.

Binlerce Öğretmen Kullanıyor!

24 Kasım'dan itibaren geçerli olacak indirimi, geçen yıldan itibaren binlerce öğretmen kullanmıştı.  Dolayısıyla bu sene de aynı şekilde indirimli fırsattan yararlanacak binlerce öğretmenin olacağı tahmin ediliyor.

Kimler Tren İndirimini Kullanabilecek?

İndirim uygulamasından, Milli Eğitim Bakanlığına bağlı veya Bakanlık tarafından onaylanmış her derece ve türdeki resmi ve özel okullarda halen çalışan müdür ve müdür yardımcıları dahil tüm öğretmenler, yükseköğretim kuruluşlarında (üniversite, fakülte, enstitü, yüksekokul, konservatuar, meslek yüksekokulu, uygulama ve araştırma merkezlerinde) çalışan tüm öğretim elemanları ve Türk uyruklu olup yabancı ülkelerde çalışan öğretmenler faydalanabilecek.

Haber Haberleri

DSP'den Aday Olan Fikret İmamoğlu, Mezitli Belediye Başkanlığı için Yola Çıktı
Ziraat Bankası'ndan Faizsiz Taksitlendirme: Yeni Kampanya Detayları
Ev Sahipliği Hayaliniz TOKİ'nin Yeni Projeleriyle Gerçekleşiyor: Mart 2024 Fırsatları!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Tahminleri: Muğla'da Yarın Beklenen Şiddetli Yağışlar ve Alınması Gereken Önlemler!
Mart Ayında CarrefourSA Marketlerinde Büyük Ramazan İndirimleri!