AK Parti Sözcüsü EYT İçin Tarih Verdi! Gözler Detaylara Dikildi!

Emeklilikte Yaşa Takılanlar'ın merak ettiği emeklilik haberine ilişkin bir düzenleme yapılıyor. AKP'li isimden gelen açıklama ise herkesi şaşırttı. Söz konusu gelişme ve çok daha fazlası gözler önüne serildi. Peki ya EYT düzenlemesine dair neler biliyoruz? İşte gündemde bomba etkisi yaratacak gelişmeler...

3600 ek gösterge için çalışmalar devam ediyorken gelen son açıklamalar EYT üzerineydi. EYT düzenlemesinde sona gelindi mi? İktidar cephesinden gelen açıklamalar gözler önüne seriliyor. İşte pek çok kişinin yakından takip ettiği emekliliğe dair güncel detaylar haberimizde yerini aldı.

Kimler Emekli Olabilecek?

Sigorta primlerini tamamlamış olmasına rağmen yaştan ötürü yıllardır emekli olamayan pek çok kişi bulunuyor. Öte yandan emekli adaylarının ailesini de düşününce milyonlarca kişi EYT'den haber beklemekte. Tüm bu gelişmeler ışığında neler yaşanacağı merak edildi. Söz konusu EYT düzenlemesiyle ilgili AKP'li isimden açıklama geldi.

EYT İçin Tarih Açıklandı!

EYT'liler için tarih veren AKP'Lİ Hamza Dağ, yaptığı açıklama ile heyecanlandırdı. Böylelikle artık EYT'nin 2022 sonu veya 2023 başında geleceğini biliyoruz. Hal böyle olunca Hamza Dağ'ın açıklamasını sizlerle paylaşalım: "EYT konusunda bakanlığımız bir çalışma yürütüyor. 2022 sonu veya 2023 başına kadar sorun çözülecek"

Haber Haberleri

DSP'den Aday Olan Fikret İmamoğlu, Mezitli Belediye Başkanlığı için Yola Çıktı
Ziraat Bankası'ndan Faizsiz Taksitlendirme: Yeni Kampanya Detayları
Ev Sahipliği Hayaliniz TOKİ'nin Yeni Projeleriyle Gerçekleşiyor: Mart 2024 Fırsatları!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Tahminleri: Muğla'da Yarın Beklenen Şiddetli Yağışlar ve Alınması Gereken Önlemler!
Mart Ayında CarrefourSA Marketlerinde Büyük Ramazan İndirimleri!