Kubilay Aka Şantaj Fotoğrafları Yayılmasın Diye Binlerce Dolar Ödedi!

Kubilay Aka'dan gelen açıklama herkesi şaşırttı. Ünlü ismin dolandırıldığı ve şantaja uğradığı iddia ediliyor. Bu gelişme sonrasında fotoğraf ve videoları tek tek ifşa oldu. Öyle ki ünlü sanatçıdan tekrardan para istediler. Şantajcıların durmayacağını anlayan Kubilay Aka ise savcılığın yolunu tuttu.

Kubilay Aka ile ilgili güncel gelişmeler gözler önüne serildi. Pek çok kişinin yakından takip ettiği gelişmelerde ünlü isim hakkında çeşitli ifadelere yer verilmiş durumda. Kubilay Aka'nın ifşa açıklamaları büyük ses getirecek. Öyle ki çeşitli fotoğraf ve videoların yayılmaması karşılığında binlerce dolar ödediği belirtiliyor.

 40 Bin Dolar Para mı Verdi?

Kubilay Aka, kendisinin şantaja uğramasıyla birlikte fotoğraf ve videolarının yayınlanmaması için 40 bin dolar para mı ödedi? Bu gelişmeden sonra ne gibi detaylar meydana gelecek merak ediliyor. Bir kez daha tehdit edilmesi ve bu sefer de 40 bin dolar yerin 60 bin dolar istenmesi üzerine soluğu mahkemede aldı.

Mesajlaşmaları Ortaya Çıkmıştı

Öte yandan Kubilay Aka'nın mesajlaşmaları da ortaya çıkmıştı. Ünlü isim, sırf ifşa olmamak adına binlerce doları tek seferde ödemeyi kabul etti. Ancak bu işin sonu bitmeyecekmiş gibi gözüküyor.

Haber Haberleri

DSP'den Aday Olan Fikret İmamoğlu, Mezitli Belediye Başkanlığı için Yola Çıktı
Ziraat Bankası'ndan Faizsiz Taksitlendirme: Yeni Kampanya Detayları
Ev Sahipliği Hayaliniz TOKİ'nin Yeni Projeleriyle Gerçekleşiyor: Mart 2024 Fırsatları!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Tahminleri: Muğla'da Yarın Beklenen Şiddetli Yağışlar ve Alınması Gereken Önlemler!
Mart Ayında CarrefourSA Marketlerinde Büyük Ramazan İndirimleri!