BİM Tarih ve Saat Verdi 18,90 TL'ye Satılacak Ürünü Açıkladı

BİM'in yeni aktüel ürünler kataloğu yayınlandı. 25 Ocak Salı gününden itibaren geçerli olacak ürünlerde indirim yapıldı. Tuvalet kağıdından gıda fiyatlarına kadar pek çok üründe fiyatlar indi. Peki indirime giren gıdalar hangileri? İşte BİM'in yayınlamış olduğu aktüel kataloğa dair detaylar...

BİM'in 25 Ocak Salı günü için yayınladığı aktüel ürünler kataloğunda yer alan ürünler dikkat çekti. Pek çok kişinin gıda fiyatlarına baktığı görüldü. Özellikle de kahvaltılık ürünlere olan ilgi yüksekti. Peki hangi gıdalar indirime girdi? Üstelik çeşitli besinlerin de fiyatının düştüğü gözlemlendi. Fiyat konusunda büyük kolaylık sağlayan BİM'in güncel aktüel kataloğunu inceledik. Birkaç gün sonra başlayacak olan satışlarla birlikte pek çok kişinin ilgi göstereceği tahmin ediliyor.

BİM 25 Ocak Aktüel

Aktüel ürünlerde yer alan tuvalet kağıdının dahi fiyatında indirim yapıldı. Dikkat çeken bu fiyat değişimi sonrasında ihtiyacı olanların fazladan aldığı belirtiliyor. 25 Ocak'tan itibaren BİM'deki yoğunluk gözler önüne serilecek.

  • 500 gr tereyağı: 39,90 TL
  • 2 kilo yoğurt: 18,90 TL
  • 2 kg tam yağlı tost peyniri: 89,90 TL
  • Tuvalet kağıdı: 12,5 TL

Kaç Gün Sürecek?

Uygun fiyatlı ürün satışının en az birkaç gün sürmesi planlanıyor. BİM'in fiyat listesine bakacak olursak pek çok müşterinin talebi olacaktır. Ayrıca diğer marketlerdeki indirimler de merak ediliyor. Yüksek ihtimalle zincir marketler de benzer indirimler uygulayacak. Rağbet gören temel gıda ve temizlik ürünlerinde fiyat değişimi yaşanacaktır.

Aktüel Haberleri

A101 Sonunda Bunuda Yaptı! Evi Olamayanlar İçin 1+1 Ev Satışına Başladı!
Ayçiçek Yağı İndirimleri Devam Ediyor! En Sevilen Markaların Ürünleri Şimdi 39,90 TL'ye Düşüyor!
A101'de 29 Şubat 2024'te İndirimli Ürünler ve Fiyat Listesi Yayında..
ŞOK Marketlerde Bu Hafta Sonu İndirim Fırsatları! İşte Tüm İndirim Listesi..
ŞOK Markette Bu Hafta Sonu Kablosuz Zemin Temizleme Makinesi ve Su Arıtma Cihazı İndirimde! İşte, 24-27 Şubat 2024 ŞOK Aktüel Ür