Canan Karatay'dan Sağlıklı ve Ömür Uzatan Besin Tavsiyesi!

Canan Karatay'dan Sağlıklı ve Ömür Uzatan Besin Tavsiyesi!

Canan Karatay'ın önermiş olduğu besinleri tüketirseniz ömrünüz uzayabilir. Daha sağlıklı ve aktif bir hayat için bunları denemelisiniz. Peki hangi besinler düzenli olarak tüketilmeli? Doğal önerilerde bulunan Karatay, yaptığı açıklama ile herkesi şaşırttı.

Canan Karatay, yaptığı açıklama ile gündeme geldi. Kendisi, bağışıklık sistemini güçlendiren ve insanın ömrünü uzatabilecek seviyede önemli olan besinlerden söz etti. Bu besinlerin düzenli tüketimi sonrasında sağlıklarına büyük fayda sağlayacaklarını belirtti. Söz konusu gelişmelere dair merak edilenler ortaya çıktı.

Hangi Besinler Ömür Uzatıyor?

Canan Karatay'a göre ömür uzatan besinler aşağıda listelendi:

Ev Turşusu: Karatay, ev turşusu tüketiminin önemine dikkat çekti. Böylelikle kişinin daha dirençli olabileceğini belirtti. Üstelik dost bakteri sayısının artması ile birlikte bağırsakların daha da sağlıklı hale geleceğini söyledi. Bu gelişmenin yanı sıra diğer besinlerin tüketiminin de önemli olduğunu belirtiyor.

Ev Yoğurdu: Evinizde yapabileceğiniz yoğurdu her öğün tüketebileceğiniz belirtiliyor. Dolayısıyla eğer sizler de ev yoğurdu yapabilirseniz sağlıklı bir hayat için önemli bir hamlede bulunmuş olacaksınız. Marketteki yoğurtlar yerine ev yoğurdunun tercih edildiğini biliyoruz.

Turşu Suyu: Turşu suyu, bağışıklık sistemini güçlendirme konusunda etkili bir silahtır. Bu yüzden turşunun suyunu çöpe atmak yerine içmelisiniz. Dolayısıyla zaman içerisinde bağışıklığızın daha kuvvetli olması muhtemel.