Canan Karatay Kimsenin Bilmediği Özel Diyeti Paylaştı! Bu Diyeti Yapan Fazla Kilolarından Kurtuluyor!

Canan Karatay Kimsenin Bilmediği Özel Diyeti Paylaştı! Bu Diyeti Yapan Fazla Kilolarından Kurtuluyor!

Canan Karatay diyeti 10 günde 5 kilo vermenize neden oluyor. Herkes tarafından yapılabilen sağlıklı bir diyet listesi. İşte haberin tüm detayları...

Canan Karatay sağlıklı beslenme ve diyet denildiği zaman akla ilk gelen isimler arasında bulunuyor. Beslenme alışkanlıklarına dair yaptığı açıklamalarla birlikte herkes tarafından çok seviliyor. Canan Karatay sayesinde birçok insan fazla kilolarından da kurtuluyor. Şimdi ortaya çıkan ve 10 günde 5 kilo vermeyi mümkün hali getiren Canan Karatay diyeti sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı. İnsanlar yaz ayına formda girebilmek için Karatay diyetini uyguluyor. Bu diyetle birlikte 10 günde artık 5 kilo vermek mümkün hale geliyor. Peki ama Canan Karatay diyeti nasıl yapılır?

Canan Karatay diyetinin detayları

Karatay diyeti indeksi yüksek karbonhidrat öğeleri tüketilmemelidir. Ekmek, pilav ve patates gibi besinler yasaklı yiyecekler arasında yer almalıdır. Özellikle kahvaltıda ekmek yerine fındık ve ceviz gibi kuruyemişler tercih edilmeli, yemeklerde de ayçiçek yağının kullanılmaması gerekiyor. Karatay diyetinde ara öğün bulunmuyor ve gün içerisinde 3 öğün ile beslenilmektedir.

Turşu ise bu diyette en faydalı besinler arasında yer alıyor. Gün içinde dozunu kaçırmadan şekersiz çay ve kahve de tüketilebilir yiyor. Bunun dışında gazlı içecek, şekerli meyve sularından uzak durulması gerekmektedir. Günde 2 litre su tüketmek kilo vermeyi de hızlandırıyor. Bunun dışında gün içerisinde 45 dakikada ya da 1 saat yürüyüş yapmak da en etkili sonuçlar arasında yer alıyor. Sosyal medyanın en popüler diyetleri arasında yer alan Karatay diyetinin sağlıklı olup olmadığı da sıklıkla araştırılıyor. Yağlı ürünlere izin vermeyen bu diyet vücudun daha zinde olmasa yardımcı oluyor.