Sıfır Renault Taliant Fiyatını Görenler Gözlerine İnanamadı! Böyle Kampanya Ne Görüldü Nede Duyuldu!

Sıfır Renault Taliant Fiyatını Görenler Gözlerine İnanamadı! Böyle Kampanya Ne Görüldü Nede Duyuldu!

Renualt Taliant güncel fiyatları gözler önüne serildi. Pek çok kişinin yakından takip ettiği fiyat listesindeki son durum nedir? İşte Renault'tan gelen o açıklama ve çok daha fazlası haberimizde yerini alacak. İndirimlere ilişkin bilinmeyenleri de sizlerle paylaşacağız.

Renault'un Taliant modeline ait fiyat ortaya çıktı. Pek çok kişinin yakından takip ettiği detaylarla birlikte bilinmeyenlere yer verildi. Öte yandan Ekim 2022 tarihi itibarıyla bizleri neler bekliyor sizlerle paylaşacağız. Son zamanlarda Renault Taliant ile ilgili bilinmeyenler konuşuluyor. Kampanyalarla beraber otomobil indirimleri göze çarptı. Son dakika gelişmeleriyle birlikte çeşitli detaylar ortaya çıktı. Otomobil fiyatındaki bu gelişme ile birlikte bizleri başka neler beklemekte? Taliant modelindeki bu fırsat uzun süre gelmeyebilir.

Otomobil Fiyatı Düştü

Öte yandan Renault Taliant'ın 500 bin TL'nin altında satılması dikkat çekti. Bu gelişme sonrasında pek çok kişi neler olacağını soruyor. Otomobil fiyatındaki bu kampanya ile birlikt sizler için hazırladığımız listede güncel fiyatları paylaşacağız. Sıfır araç satın alacaklar bu fırsatı kesinlikle kaçırmamalı. Gelinen noktada bizleri başka neler bekliyor sizlere ileteceğiz...

Renault Taliant Fiyatları

Joy 1.0 Sce 65 bg

Fiyatı: 403.000 TL

 

Joy 1.0 Turbo X-tronic 90 bg

Fiyatı: 507.000 TL

 

Touch 1.0 Turbo X-tronic 90 bg

Fiyatı: 539.000 TL