Bu Fiyata Skoda Aracı Alabileceksiniz! ÖTV Muafiyetli Skoda Scala Fiyat Listesi!

Bu Fiyata Skoda Aracı Alabileceksiniz! ÖTV Muafiyetli Skoda Scala Fiyat Listesi!

ÖTV muafiyetli bir şekilde Skoda Scala satın alabilirsiniz. Güncel bilgiler eşliğinde aracın şu an için ne kadara satıldığını biliyor musunuz? Ekim ayı itibarıyla fiyat listesini aktarıyoruz. Öte yandan ÖTV muafiyet belgesi almanız durumunda aracın daha uyguna satıldığını görebilirsiniz. İşte Ekim ayı Skoda Scala fiyatları...

Skoda Scala'daki son durum ve çok daha fazlası ortaya çıktı. Skoda otomobilini ÖTV muafiyetli bir şekilde alacak olursanız ne kadar ödemeniz gerekiyor? Güncel fiyatları sizlerle paylaşacağız. Öte yandan son zamanlarda iyi zamlanan sıfır araçlara rağmen ÖTV muafiyetli bir şekilde araç satın alırsanız çok daha uygun fiyatlar ödeyebilirsiniz.

ÖTV Muafiyetli Araçlarda Son Durum

ÖTV muafiyet belgesi almanız durumunda araçları çok daha uygun fiyata satın alabilirsiniz. Dolayısıyla sizler için hazırladığımız listede pek çok araç çok daha düşük fiyattan satışa sunulmakta. Peki ya bu konuda başka neler biliyoruz? Güncel fiyat listesi aşağıda yer almaktadır. Fiyatların bu kadar uygun olmasının nedeni ÖTV muafiyet olmasıdır. Bunu göz önünde bulundurarak sizler de satın alabilirsiniz.

Skoda Scala ÖTV Muafiyetli Fiyat Listesi

2022 Skoda Scala 1.0 TSI 110 PS DSG Comfort: 328.100 TL

2022 Skoda Scala 1.0 TSI 110 PS DSG Elite: 346.500 TL

2022 Skoda Scala 1.0 TSI 110 PS DSG Premium: 383.300 TL

2022 Skoda Scala 1.5 TSI ACT 150 PS DSG Premium: 396.800 TL