Müge Anlı'ya Çok Güçlü Bir Rakip Çıktı! Müge Anlı'yı İzleyici Terk Edebilir..

Müge Anlı'ya Çok Güçlü Bir Rakip Çıktı! Müge Anlı'yı İzleyici Terk Edebilir..

Müge Anlı ve Hoşkedem Hidayetkızı arasındaki rekabet dikkat çekti. Azerbaycanlı ünlü sunucu hakkında neler biliyoruz? Kendisinin daha önce yaptıkları nedeniyle Azerbaycan'da popüler olduğu belirtiliyor. Üstelik Türkiye'de de belirli bir üne sahip. İşte Müge Anlı'nın rakibi...

Müge Anlı, programlar arasında hem en fazla reytinge hem de en fazla popülerliğe sahip. Ancak öyle bir isim var ki duyduğunuzda şaşıracaksınız. Azerbaycan'da yaşayan bir isim, dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Peki kendisi hakkında neler biliyoruz? Hoşkedem Hidayetkızı isimli sunucu, Tek Sen Değilsin isimli programı sunuyor ve dikkatleri üzerine çekiyor.

Tek Sen Değilsin'i Sunmakta!

Müge  Anlı'nın rakibi olarak bilinen ünlü isim, Azerbaycan'da oldukça popüler. Tek Sen Değilsin programını izleyenler de bu iddiaya hak veriyor. Dolayısıyla Müge Anlı ile rakip olacak isimler arasında Hidayetkızı da yer almakta.

Doğuş'un Eşi Olarak Biliniyor!

Öte yandan ünlü isimlerden Doğuş'un eşi olarak bilinen Hoşkedem Hidayetkızı, özel hayatıyla da gündeme gelmekte. Dağlık Karabağ savaşında bölgeye giden ve Azerbaycan'ı temsil eden ünlü isim, büyük takdir görmüştü. Aynı zamanda fiziği ve güzelliği ile de dikkatleri üzerine çektiği söylenmekte. Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile yarışabilecek tek programın Tek Sen Değilsin olduğu düşünülüyor. Hoşkedem Hidayetkızı'nın başarılı performansı daha çok konuşulacak.