Müge Anlı'nın Sağ Kolu Arif Verimli'den Şok Açıkalama! Müge Anlı'yı Bu Açıklama Kızdıracak..

Müge Anlı'nın Sağ Kolu Arif Verimli'den Şok Açıkalama! Müge Anlı'yı Bu Açıklama Kızdıracak..

Müge Anlı'nın sevdiği isimlerden Arif Verimli, öyle bir açıklama yaptı ki herkes şaşırdı. Melis Sezen'in kıyafeti için neler söyledi? Ahmet Çakar'ın başlattığı tartışmada pek çok kişi düşüncesini dile getiriyor. İşte son dakika gelişmeleri ve çok daha fazlası haberimizde yer almakta.

Müge Anlı'nın sağ kolu olarak bilinen Arif Verimli'den gelen açıklama herkesi şaşırttı. Gündeme bomba gibi düşen bu açıklama sonrasında pek çok kişi MHP eski Milletvekili Ahmet Çakar'a tepki göstermeryi ihmal etmedi. Çünkü kendisi Melis Sezen'in kıyafeti hakkında çarpıcı yorumlar yapmıştı. Gündeme bomba gibi düşen bu açıklamayla birlikte merak edilenler de yanıt buldu. Sosyal medyada pek çok kullanıcının Melis Sezen'i desteklediği biliniyor.

Arif Verimli de Konuştu!

Müge Anlı'nın programlarından tanıdığımız Arif Verimli ise şaşırtıcı ifadelerde bulundu. Kendisi, yaptığı açıklama ile büyük ilgi gördü. Öte yandan sosyal medya hesabından ne paylaştığı merak ediliyor. Kendisinin paylaştığı yazıda "Ben bir kadının göğsünü yarı çıplak değil çıplak görsem de çeviririm başımı yoluma giderim" ifadesi yer alıyordu.

Sosyal Medya Karıştı!

Öte  yandan Müge Anlı'nın sağ kolu olarak bilinen isimlerinden Arif Verimli'nin paylaşımıyla da ortalığın iyice kızıştığı görülüyor. Melis Sezen'in kıyafeti üzerinden başlayan tartışmada pek çok kişi kişinin kılık ve kıyafetine karşılmaması gerektiğini söylüyor.