Müge Anlı'nın Kızı Görmeyeli Bayağı Büyümüş!

Müge Anlı'nın Kızı Görmeyeli Bayağı Büyümüş!

Müge Anlı'nın kızı Lidya Müge Akdağ'ı görenler gözlerine inanamadı. Genç kız o kadar büyüdü ki reşit olduktan sonra dikkatleri üzerine çekti. Annesine çok benzediği için onu gören herkes şaşırdı. İşte ATV'nin başarılı sunucusunun kızı hakkında merak edilenler...

Müge Anlı'nın kızı, uzun zamandır ekranlarda gözükmüyordu. Öte yandan sosyal medya hesabı olmasına rağmen kendisinin çok fazla takip edilmediğini de biliyoruz. Ancak yaptığı  paylaşımlar bir anda gündem olunca herkesin dikkati ünlü sunucunun kızına çevrildi. Lidya Müge Akdağ'ın son görüntüsü çok konuşulacak. 

Lidya Çok Büyüdü!

Müge Anlı'nın kızı Lidya Akdağ, görmeyeli çok büyüdü. Medyada çok fazla ön plana çıkartılmıyor. Annesinin isteği üzerine kendisinin televizyon ekranlarından uzak büyütülmesi dikkat çekti. Sağlığı açısından buna dikkat edildiği ve odağının dağılmaması adına da böyle yapıldığı belirtildi. Tüm bu gelişmelerle birlikte Müge Anlı'nın kızına ilişkin çeşitli detaylar paylaşıldı.

Üniversiteye Gidiyor mu?

Lidya Akdağ'ın üniversiteye gidip gitmediği soruldu. Ancak hakkında çok fazla detay paylaşılmadığı için bu sorunun yanıtı net olarak verilmemekte. İlerleyen yaşlarda annesi gibi kendisini de ekranlarda görür müyüz bilmiyoruz. Kariyerine çok daha farklı bir sektörden ilerlemek de isteyebilir.