Müge Anlı'nın Hamile Olduğu Ortaya Çıktı! Müge Anlı Kimle İmam Nikahı Kıydı.

Müge Anlı'nın Hamile Olduğu Ortaya Çıktı! Müge Anlı Kimle İmam Nikahı Kıydı.

Müge Anlı, hamile olduğuna yönelik iddialar ile adından söz ettirdi. Peki ünlü isim gerçekten hamile mi? İmam nikahı kıydığı ve evli sevgilisinin boşanmasını beklediği belirtildi. Eski eşinden gelen iddialar doğrultusunda Müge Anlı'ya dair şok eden sözler duyduk.

Müge Anlı, gündeme öyle bir düştü ki herkes şaşırdı. Kimse bu kadarını beklemiyordu. Müge Anlı'nın hamile olduğuna dair çeşitli iddialar ortaya çıktı. Üstelik bu iddiaların sahibi ise eski eşi. Peki ATV'deki ünlü sunucu nasıl bir açıklamada bulundu? Pek çok kişinin merak ettiği gelişmelere dair güncel detayları sizlerle paylaşacağız. Müge Anlı, bu sefer ciddi anlamda şaşırtıcı bir olay ile adından söz ettiriyor.

Burhan Akdağ Açıkladı!

Müge Anlı'nın eski eşi Burhan Akdağ, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada eski eşinin hamile olduğunu söyledi. Üstelik hamile kaldığı kişinin evli olduğunu ve boşanmasını beklediğini de ekledi.

Kimse Hamileliğine İnanmak İstemedi!

Müge Anlı'nın hamile olduğuna yönelik iddialar karşısında bir kanıt beklendi. Ancak şu sıralar hiç de beklendiği gibi bir durum gözükmüyor. Bu nedenle Burhan Akdağ'ın iddialarının geçerliliği neredeyse sıfıra inmiş vaziyette. Ancak yakın zamanda Burhan Akdağ ve Müge Anlı'dan yeni bir açıklama gelir mi hep birlikte göreceğiz. Ortalık iyice kızışacağa benziyor ve sosyal medya bundan fazlasıyla etkilendi.