Müge Anlı'da Yine Skandal! Eniştesi Baldızı İle Paraları Alıp Kaçtılar..

Müge Anlı'da Yine Skandal! Eniştesi Baldızı İle Paraları Alıp Kaçtılar..

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında eşini terk eden kadının savunması şaşırttı. 2 yaşındaki çocuğu ile birlikte evdeki 130 bin TL'yi de alıp kayıplara karıştı. ATV programında yüzleşen çift, birbirlerine öyle şeyler söyledi ki duyanlar şaştı kaldı. İşte Müge Anlı'da yaşanan olaylar...

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te yine bir aldatma vakasının yaşandığı görülüyor. İkili arasında yaşanan gelişmelere baktığımızda, evdeki 130 bin TL'yi ve 2 yaşındaki çocuklarını alıp kaçan kadın, eşinin kendisini aldattığını belirtti. Canlı yayın esnasındaki tartışma nedeniyle dikkat çeken anlar yaşandı. Peki Kübra E.'nin iddialarına karşı Ömer K. nasıl bir açıklamada bulundu?

Eşi İddiaları Reddetti!

Ömer K., hakkındaki iddiaları reddetti ve doğru olmadığını söyledi. Daha sonra kendisine yöneltilen soruları da yanıtladı. Kübra E.'nin kendisini defalarca aldattığını söyledi. Elinde mektuplar olduğunu da belirterek bunu kanıtlayabileceğini ifade etti.

Parayı Geri Getirecek mi?

Öte yandan evdeki 130 bin TL'yi alarak kayıplara karışan Kübra E.'nin geri gelip gelmeyeceği merak konusu haline geldi. Müge Anlı'daki son dakika gelişmesi izleyicileri heyecanlandırdı. Çiftin barışıp barışmayacağı çok merak edildi. Müge Anlı'nın da müdahalesi ile son durumun ne olacağı heyecanla bekleniyor. 2 yaşındaki çocuğun olanlardan olumsuz etkilenmemesi için de ayrı bir çabanın sarf edilmesi gerekecek.