Müge Anlı'da Yasak Aşk Ortaya Çıktı! Müge Anlı Sinirlerine Hakim Olmadı!

Müge Anlı'da Yasak Aşk Ortaya Çıktı! Müge Anlı Sinirlerine Hakim Olmadı!

Müge Anlı'nın yaptığı yorumlara bir yenisi daha eklendi. Programda gergin anlar yaşandı. Pek çok kişi bu gelişmeyi beklemiyordu. Dolayısıyla gündemi yakından takip edenler şok oldu. ATV'de yayınlanan programa dair bilinmeyenler sosyal medyada konuşuluyor.

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te ilginç anlar yaşandı. Ünlü sunucu, yayın esnasında kendisini yalancılıkla suçlayan birisine sert konuştu. Yaptığı konuşma bir anda sosyal medyada yerini aldı. Pek çok kişi yaşananlara ilişkin neler olacağını konuşuyor. İşte gündemde bomba gibi etkisi yaratan olay ve çok daha fazlası haberimizde yer alacak.

Yasak Aşk Ortaya Çıktı!

Öldürülen Muhammed'in eşinin yanlarında çalışan Selami ile ilişkisi olduğu ortaya çıktı. Fatma ve Selami arasındaki yasak aşk öğrenilince Selami'den şaşırtıcı yorum geldi. Müge Anlı'nın yalan söylediğine yönelik sözleri gündeme bomba gibi düştü. Dolayısıyla bu yaşananlar bir süre gündemdeki yerini korudu. Müge Anlı ise cevabıyla herkesi şok etti.

Müge Anlı Sert Konuştu!

Müge Anlı, yaptığı açıklamada Selami için ‘’Ben yanındaki Fatma değilim beni oraya buraya sürükleyesin, sana bir çarptım mı bir de yer çarpar" sözlerine yer verdi. Bu konu üzerine Selami'den başka bir açıklama gelmedi. ATV'deki programda yaşanan bu detay gündemi fazlasıyla etkilemişe benziyor.