Müge Anlı'da Yasak Aşk Ortaya Çıktı! Müge Anlı İle Tatlı Sert'te Şok Tehdit..

Müge Anlı'da Yasak Aşk Ortaya Çıktı! Müge Anlı İle Tatlı Sert'te Şok Tehdit..

ATV'deki Müge Anlı'da ilginç olaylar meydana geldi. Pek çok kişinin yakından takip ettiği programda dikkat çeken ifadelere yer veriliyor. Müge Anlı'nın tehdit ettiği ve şok sözler sarf ettiği iddia edildi. Müge Anlı'da neler oluyor? Konuğa çok sinirlenen sunucu şok ifadelere yer verdi.

ATV'de yayınlanan Müge Anlı'da ilginç gelişmeler oldu. Gündeme bomba gibi düşen haberle birlikte merak edilenler yanıt buluyor. Pek çok kişinin yakından takip ettiği gelişmelerde Müge Anlı'nın bir konuğa sinirlendiği ortaya çıktı. Cinayet davasında bir ihtimalin gözler önüne serilmesi ve Müge Anlı'nın çeşitli kayıtları paylaşması gündem olmuştu. Ancak konuklardan biri ileri geri konuşunca işler değişti.

Yasak Aşk Cinayeti mi?

Fatma ve Selami'nin birlikte olmasından ötürü eşi Muhammed'in öldürülmesiyle ilgili yasak aşk cinayet iddiası ortaya atıldı. Her şeyin değerlendirildiği gibi bu iddianın da gözler önüne serilmesiyle birlikte konuşulduğunu görüyoruz. Ancak Selami'nin Müge Anlı'yı yalancıya çıkaracak bazı ifadeleri tepki topladı.

Müge Anlı Çok Sert Konuştu!

Müge Anlı, yaptığı açıklamada gündeme bomba gibi düştü. Jandarmadan aldığı kayıtları Selami'ye verdi ve onun yüzüne fırlattı. Selami'ye “Sen beni Fatma ile karıştırma sana bir çarparım bir de yer çarpar” dedi ve herkesi şaşırttı. ATV programında yaşanan bu detay daha çok konuşulacakmış gibi duruyor.