Müge Anlı'da Kocasını Bırakıp Başkasına Kaçan Kadına Sert Sözler

Müge Anlı'da Kocasını Bırakıp Başkasına Kaçan Kadına Sert Sözler

ATV Müge Anlı'da yine şaşırtan bir olay gündeme geldi. Kimse anlam veremedi ancak eşini bırakan ve boşayan kadın, başka bir adamla birlikte olmak için ülke değiştirdi. Sonra da dolandırıldı ve Müge Anlı'da hakkını aramak istedi. Ancak büyük bir tepki ile karşılaştı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te akıl sır erdirilemeyen bir olay yaşandı. Renginar isimli kadın, Facebook üzerinden tanıştığı bir adam için Bulgaristan'dan Antalya'ya geldi. Bunun üzerine yaşanan olaylar isyan ettirdi. Renginar Hanım'ın dolandırıldığı haberi üzerine Müge Anlı'dan tepki gecikmedi.

Dolandırılmasına Kızmadı!

Müge Anlı, Renginar Hanım'ın dolandırılmasına kızmadı. Renginar Hanım'a daha fazla sitem etti ve  “Anlamak istiyorum. 30 yılllık kocan, 2 çocuğun var. Facebook'tan Mehmet Sait Bey ile tanışıyorsun. Bulgaristan'dan kalkıp Antalya'ya geliyorsun. O da sana 'Boşan kocandan, ben Bulgaristan'a gelirim fırın açarım' diyor. Sen de bunun üzerine kocayı boşadın mı?” dedi.

Sevgilisi İddiaları Reddeti

Mehmet Sait Bey ise böyle bir olayın olmadığını söyledi ve Renginar Hanım'ın iddialarını reddetti. Müge Anlı, yaptığı açıklamada Renginar için “Korkmuyor musunuz? Bak kocanı da geçtim. Hiç tanımadığın biri için Bulgaristan'dan Antalya'ya geliyorsun. Ben korkak mıyım yahu? Anlayamıyorum! İnternetten tanıştığın bir adama gidiyorsun. Adam seni orada kesse!” dedi.