Müge Anlı ve Şinasi Yüzbaşıoğlu'ndan Şok Gelişme! Müge Anlı'nın Yeni Evliliğinde Kriz Çıktı

Müge Anlı ve Şinasi Yüzbaşıoğlu'ndan Şok Gelişme! Müge Anlı'nın Yeni Evliliğinde Kriz Çıktı

Müge Anlı ve Şinasi Yüzbaşıoğlu'nun açıklamaları dikkat çekiyor. Nikah fotoğraflarının bir türlü basınla paylaşılmaması şaşırttı. Bu gelişmelerle birlikte neler yaşandığı ortaya çıktı. Şinasi Yüzbaşıoğlu suskunluğunu bozdu. İşte detaylarıyla birlikte yaşananlar haberimizde...

Müge Anlı ve Şinasi Yüzbaşıoğlu'nun nikah fotoğrafları basına sızdırılmamıştı. Haliyle bu durum dikkat çekti. Sosyal medyada çok konuşulan ve hakkında fazlasıyla paylaşım yapılan olaya dair bazı detaylara yer verildi. Öyle ki Müge Anlı'nın yanı sıra Şinasi Yüzbaşıoğlu da konuşmayı tercih etti. Peki nasıl bir açıklama yaptı? Herkes, kendisini ifade ettiğini düşünürken bir şok daha yaşandı.

Şinasi Yüzbaşıoğlu Neler Dedi?

Şinasi Yüzbaşıoğlu'na ait olduğu belirtilen bir hesaptan gelen açıklama herkesi şaşırttı. Açıklamada "Değerli dostlar biliyorum nikah törenimizle ilgili fotoğrafları çok merak ediyorsunuz ve bununla alakalı çok mesaj alıyorum. Öncelikle söylemek istiyorum ki bu süreci gizli tutmamızın sebebi sosyal medyada bir çok adıma açılmış sahte hesap olması ve insanları yanlış bilgilendirmesidir. Bu farklı algı kalkana kadar ve adıma açılmış sahte hesaplar kapatıldıktan sonra bu görüntüleri sizlerle paylaşacağım" ifadesine yer verildi.

O Hesap da Sahte Çıktı!

Öyle ki sahte hesaplardan şikayet ettiği belirtilen kişinin de sahte olduğu ortaya çıktı. Şaşırtıcı bu gelişme ile birlikte kullanıcıların kafası allak bullak oldu.