Müge Anlı ve Esra Erol Programı Kaldırılıyor mu? RTÜK'e Gelen Şikayetler Arttı!

Müge Anlı ve Esra Erol Programı Kaldırılıyor mu? RTÜK'e Gelen Şikayetler Arttı!

Müge Anlı ve Esra Erol'un sunduğu programlardaki son durum nedir? İzleyiciler programları RTÜK'e şikayet ediyor. Yayınlanan içeriklerin rahatsızlık vermesi bir yana izleyenlere zararlı olduğu da iddia edildi. Peki bu programlar RTÜK tarafından yayından kaldırılacak mı?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının yanı sıra Esra Erol programında da çeşitli gelişmeler yaşanmakta. Programdaki bazı olaylar büyük tepki çekiyor. Hatta bazı izleyiciler, programın kapatılması gerektiğin ide düşünmekte. Hal böyle iken program gerçekten de kapatılacak mı yoksa farklı bir durum mu söz konusu?

RTÜK'e Şikayet Ediliyor

Kadına şiddeti özendirmekten tutun da daha pek çok nedenden ötürü programların kapatılması gerektiği konusunda şikayetler gelmekte. RTÜK, bu konuda nasıl bir adım atılacak doğrusu merak konusu haline geldi. Şimdilik net bir gelişme yaşandı mı sorusu yanıt bulacak.

Programlara İnceleme Başlatılabilir

Hem Müge Anlı hem de Esra Erol'un sunduğu programlara inceleme başlatılabilir. Bu durum ise izleyicileri yakından ilgilendiriyor. Yakın zaman sonra RTÜK'ten konuyla ilgili resmi açıklama gelecektir. İnceleme başlatılır ise nasıl sonuçlanır sizlerle paylaşacağız.