Müge Anlı Sinirden Deliye Döndü! Anlatılanlar Ağızları Açık Bıraktı!

Müge Anlı Sinirden Deliye Döndü! Anlatılanlar Ağızları Açık Bıraktı!

Müge Anlı programında Türkiye'nin haftalarca aylarca konuşmuş olduğu Sinan Sardoğan olayının hemen ardından bu sefer de 51 yaşındaki "üfürükçü" Süleyman'la beraber 33 yaş küçük Hilal'in ilişkisi gündeme bomba gibi geldi. Stüdyoyu ayağa kaldırmış bu olaylar yaşanmışken bu sefer Müge Anlı, Hilal'in Süleyman ile alakalı arkadaşlarına atmış olduğu mesajları okudu.

Müge Anlı programında yeni gelişmeler yaşanıyor. Sinirden köpürmüş Anlı Hilal'e "Manitken üvey annen oluyorum' ne demek? ifadesini kullanarak soru sordu. Bunun yanı sıra Süleyman'ın Hilal 17 yaşında iken güzel bir gece geçirmek adına otel rezervasyonu yapmış olduğu açığa çıktı.

 

"MANİTKEN ÜVEY ANNEN OLUYORUM"

Başka bir mesajda ifadeyi okumuş Müge Anlı "Bir şey sorabilir miyim? 'Manitken üvey annen oluyorum' ne demek?" sözlerini ifade eden Hilal'e sordu. O mesaja "Manitasının oğlunun üvey annesi oluyormuş galiba Müge Hanım, bu üvey anne oluyor" sözlerini söyleyerek açıklama yaptığında ise Müge Anlı Hilal'e "Ne demek 'Biz seninle arkadaş olalım, manitken üvey annen oluyorum ama' 'Hahaha' diye gülmüşsün. Yani sen oğluyla mı arkadaştın onun Sen bu Süleyman'ın oğlu ile arkadaştın? Onun ile mi flört ediyorsun? Manitken üvey annen oluyorum ne demek? Ne demek manitken, gerçekten bilmediğim bir cümle." sözlerini ifade etti.

Hilal ise “Hayır. Hatırlamıyorum. Anlayamadım çok fazla. Tanıştığımızda zaten oğlu da vardı yanında. Annem beni götürdüğünde oğlu vardı. Öncesini ve sonrasını bilmediğim için…” sözlerini dile getirdi.

Hilal “Arkadaş olmaya çalışmıştım oğluyla, evet. Biraz içine kapanık bir insandı.” sözlerini söyledi. Müge Anlı ise mesajlardaki “Biz seninle arkadaş olalım, manitken üvey annen oluyorum ama” ifadesini tekrar tekrar sordu ve “Manita mı olmaya çalışmıştın?” diye sordu. Hilal “Hayır, oğluyla arkadaş olmaya çalışmıştım” cevabını açıkladı.

"OĞLUYLA MANİTA OLACAKKEN ÜVEY ANNE Mİ OLUYORSUN?"

Müge Anlı bunun üzerine “Manita sevgilinin argocasıdır diye biliyorum” dedi. Hilal ise bunun üstüne “Müge Hanım, Süleyman Bey’le bir başlangıç varken ama… Sadece konuşuyorduk o zaman Süleyman Bey’le.” yanıtını verdi. Anlı ise “Sen oğluyla da mı konuşuyordun yani?” deyince Hilal hemen “Hayır. Yani biz arkadaş olduk oğluyla. Annem zaten oraya götürdüğünde o çocuk da vardı.” ifadelerini dile getirdi.

Müge Anlı bunun üstüne “Onunla manita olacakken babasıyla mı evleneceğin için üvey anne oluyorsun? Onu soruyorum çok açık ve net” sözlerine değindi. Hilal de “Biz oğluyla babası aracılığıyla tanıştık. Biz gittik, annem beni ofisine götürdü, orada tanıştık zaten” sözlerini söyledi.
 

Hilal’in annesi Şerife “Şu yaşta üvey anne olmayı mı layık gördün kendine?” dedi. Hilal “Dalga konusu olarak konuşmuştuk. Çok ciddi bir mesele değil yani” ifadelerini duyurdu.