Müge Anlı Şikayet Edildi! RTÜK Müge Anlı İle Tatlı Sert Hakkında Karar Verdi!

Müge Anlı Şikayet Edildi! RTÜK Müge Anlı İle Tatlı Sert Hakkında Karar Verdi!

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te yaşananlar RTÜK'ü devreye soktu. Ünlü sunucu çok sert konuştu ve izleyicilerin dahi tepkisini çekti. Gündemdeki olaylar ve çok daha fazlası herkesi şaşırttı. İşte merak edilen üvey evlat olayında genç kız ile polemik yaşayan Müge Anlı için söylenenler...

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, son zamanlarda tepki çekiyor. Ünlü sunucu, öyle bir gelişme ile gündeme geldi ki herkes şaşırdı. Ailesi tarafından başkasına evlatlık olarak verilen ve bunu sırf maddi kaygı yüzünden yapan aile, yıllar sonra kızına ulaşmak istedi.  Biyolojik ailesi ile görüşme konusunda isteksiz olan genç kızın yaşadıkları ise şaşırttı. Dolayısıyla gündemde bizleri neler bekliyor hep birlikte belli olacak.

Genç Kız Görüşmeyi Reddetti!

Genç kız, kendisini evlatlık veren ve daha sonra yıllar görüşmeyen biyolojik ailesini reddetti. Onlarla görüşmek istemediğini söyledi. 18 yaşında olmasıyla birlikte sınava hazırlandığı ve bu nedenle kendisinin bu tarz gelişmelerle uğraşmak istemediğini belirtmesi de dikkat çekti. Müge Anlı'dan gelen adım ise şaşırttı.

Müge Anlı Kızı Küçümsedi mi?

Müge Anlı ise genç kızın birkaç sene önce mevcut ailesinden kaçtığını ve sınavı bahane ettiğini ileri sürdü. Bu açıklama sonrasında İlhan Taşçı'dan tepki dolu açıklama geldi. Kendisi RTÜK'e şikayet edildi ve program hakkında nasıl bir karar verilecek hep birlikte göreceğiz.