Müge Anlı, Rahmi Özkan ve Şevki Sözen Yeni Sezonda Birleşiyor mu?

Müge Anlı, Rahmi Özkan ve Şevki Sözen Yeni Sezonda Birleşiyor mu?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına damgasını vuracak bir karar alındı. Kimse böyle bir karar beklemiyordu. Müge Anlı, artık Rahmi Özkan ve Şevki Sözen ile birlikte çalışmayacak mı? Şok üstüne şok yaşatan bu gelişmeyle birlikte merak edilenleri sizlerle paylaşacağız. ATV'de tam olarak neler yaşanıyor?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının yeni sezonuna dair çok önemli bir iddia ortaya atıldı. Pek çok kişinin yakından takip ettiği güncel gelişmelere bakacak olursak çok önemli olaylar meydana geliyor. ATV'deki programda neler yaşandı? Herkes şok içerisinde kaldı ve bazı soruların yanıtlanması gerekiyor. Rahmi Özkan ve Şevki Sözen artık Müge Anlı programında yer almayacak mı?

Müge Anlı'dan Şok Karar!

Müge Anlı'nın bu iki isimle çalışmayacağı iddia edildi. Sonradan ortaya çıkan gelişmelere bakacak olursak yeni sezona dair her iki ismin de imzası bulunuyor. Dolayısıyla son zamanlarda ortada dolaşan iddiaların asılsız olduğu öğrenildi. Bakalım sevilen yapım en zaman ekrana gelecek?

Çekimler Eylül'de Başlayabilir

Öte yandan Ağustos ayı içerisinde tanıtımı yapılacak olan programın Eylül'de yayın hayatına başlayacağı tahmin ediliyor. Dolayısıyla güncel gelişmelerle birlikte merak edilenleri de sizlerle paylaşacağız.