Müge Anlı İlk Defa Canlı Yayında Bayğınlık Geçirdi! Müge Anlı'ya İlk Müdehale ATV Stüdyolarında Yapıldı..

Müge Anlı İlk Defa Canlı Yayında Bayğınlık Geçirdi! Müge Anlı'ya İlk Müdehale ATV Stüdyolarında Yapıldı..

Müge Anlı'da gündeme gelen kayıp ve bulunma olayları çok sevindirdi. İzleyiciler bile duygusallaştı. Peki ATV programında neler oluyor? Aile bir yandan sevinirken diğer yandan gözyaşlarına hakim olamayacak. İlginç anların meydana geleceği olayları sizlerle paylaşacağız.

28 yaşındaki kızları Saffet Yılmaz'ı bulmak isteyen Ali Yılmaz, dikkatleri üzerine çekti. İstanbul'a sırf bunun için gelmişti ve cezaevinden izin alarak dışarı çıkmıştı. Ancak kızları bulunurken kendisinin ortadan kaybolması dikkat çekti. Firar edip etmediği merak ediliyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert'te yaşanan olaylar gündeme bomba gibi düştü. Peki son dakika gelişmeleri hakkında neler biliyoruz?

SAFFET YILMAZ BULUNDU!

28 yaşındaki Saffet Yılmaz bulundu ve herkes şok oldu. Ancak bu sefer de babası Ali Yılmaz ortadan kayboldu. Bu gelişme ile birlikte meydana gelenler herkesi şaşırttı. Peki ya şimdi ne olacak? Saffet Yılmaz'a sevinirken bir anda herkes Ali Yılmaz'ı merak etti.


EŞİNİ KAYBEDEN KADIN ÇOK ÜZÜLDÜ!

Öte yandan kızının bulunmasına sevinen Keziban Yılmaz, bu sefer de kocası Ali Yılmaz'ı kaybettiği için üzüldü. Müge Anlı'nın bile şaşırdığı ve duygularını belli ettiği programda ilginç anlar yaşandı. Dolayısıyla gündeme bomba gibi düşecek bu haberle birlikte merak edilenler yanıt buldu.