Müge Anlı Evlendikten Sonra İşini Bırakıyor mu? Müge Anlı İle Tatlı Sert Final Mi Yapıyor

Müge Anlı Evlendikten Sonra İşini Bırakıyor mu? Müge Anlı İle Tatlı Sert Final Mi Yapıyor

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı final mi yapacak? Ünlü sunucu Müge Anlı programı bırakıyor mu? Şok etkisi yaratan gelişmeler ve çok daha fazlası gözler önüne serildi. İşte Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evlendikten sonra ünlü ismin aldığı bazı kararlar haberimizde yerini aldı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile ilgili önemli bir gelişme paylaşıldı. Pek çok kişinin yakından takip ettiği programa ilişkin şaşırtan ifadelere yer verildi. Yakın zaman önce evleneceğini açıklayan Anlı, önemli sözler sarf etmişti. Şimdi ise evlendikten sonra bazı kararlar açıkladı.

Programı Bırakacak mı?

Müge Anlı'nın ATV'de sunduğu programı bırakabileceği iddia edildi. Gündemde bomba etkisi yaratan bu gelişmenin öncesinde yeni eşini tanıtmadan önce bir açıklamada bulunmuştu. Canlı yayında “Evlenmeye karar verdim. Herkes evleniyor, çok abartmaya gerek yok. Ama mutlu olacağınızı biliyordum. Dualarınızı almak istiyorum. Müstakbel damadınızın ismini de açıklayayım. Müstakbel damadınızın ismi Şinasi Yüzbaşıoğlu” ifadesine yer vermişti. Programdan ayrılacağına yönelik bir açıklama yaptı mı merak ediliyor?

Sezon Finali Yaptı!

Öte yandan Müge Anlı'nın bitmediği ve sezon finali yaptığı belirtiliyor. Dolayısıyla programa kaldığı yerden devam edeceğini vurgulayalım. Birkaç aylık tatil arasından sonra ünlü ismi ekranlarda görmeye devam edeceğiz.