Müge Anlı Canlı Yayında Hastalığını Açıkladı! Müge Anlı'dan Sevenlerini Yasa Boğan Haber

Müge Anlı Canlı Yayında Hastalığını Açıkladı! Müge Anlı'dan Sevenlerini Yasa Boğan Haber

ATV'de canlı Müge Anlı İle Tatlı Sert program sunan Müge Anlı, öyle bir açıklama yaptı ki herkes sağlık durumunu merak etti. Peki ünlü sunucunun kan değerleri ne durumda? Hangi hastalığa yakalandığı merak ediliyor. Gelen açıklamayla birlikte sunucuyu nasıl bir hastalığın beklediği belli oldu. İşte programda yaşananlar...

Müge Anlı, canlı yayında öyle sözler söyledi ki kimse gözlerine inanamadı. Hastalığını açıklayan ünlü sunucunun şu anki sağlık durumu merak ediliyor. Program esnasında yaşanan bir olay sonrası itirafta bulunan Anlı, kan değerlerinden bahsedince herkes şaşkınlık yaşadı. Peki Müge Anlı'nın sağlık durumu nasıl?

Şeker Hastası Olduğunu Söyledi!

Programda bir kişinin şeker hastası olduğunu belirterek bahane sunması üzerine Müge Anlı çok sinirlendi. Kendisinin de şeker hastası olduğunu vurgulayarak değerlerinin yüksek çıktığını ifade etti. Bu durumdan ötürü hiçbir şekilde bahane sunulmaması gerektiğini vurgulamış oldu. Müge Anlı'nın güncel sağlık durumu merak edilmeye başlandı.

1005.jpg

Kan Değerleri Açıklandı mı?

Öte yandan Müge Anlı'nın kan değerli açıklandı mı merak ediliyor. Kendisi henüz açıklamada bulunmadı ancak yaşanan bu gelişmeyle birlikte büyük şok atlatıldı. ATV ekranlarında program sunan ünlü ismin sağlık durumuna dair herhangi bir gelişme yaşanmış değil. Kendisinin şu an için iyi olduğu görülüyor. Ancak yine de her şeye rağmen mücadelesini sürdürmekte.