Müge Anlı Canlı Yayında Ağlaması İşe Yaradı! Hem İş Hemde Ev Sahibi Oldular..

Müge Anlı Canlı Yayında Ağlaması İşe Yaradı! Hem İş Hemde Ev Sahibi Oldular..

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te aranan 28 yaşındaki kadın, kısa süre içerisiden bulunmuştu. Aylardır ailesinden uzakta olan kadının bulunması sonrasında kendisi için seferberlik başlatıldığı bilgisi iletildi. Üstelik Müge Anlı'nın yanı sıra iki önemli ismin daha yardımcı olacağı öğrenildi.

28 yaşında kaybolan ve bir süre sonra bulunan Saffet Yılmaz için seferberlik başlatıldı. Pek çok kişinin yardımı ile kendisine hem iş bulundu hem de yeni bir hayat fırsatı sunuldu. Müge Anlı ile Tatlı Sert'e damgasını vuran olay sonrasında pek çok kişi neler yaşanacağını merak ediliyordu. Ailenin kızlarını bulmak için programa başvurması ve sonrasında yaşananlar gözler önüne serildi. ATV'deki programı izleyen iş adamı ve Belediye Başkanı'ndan şaşırtıcı hamle geldi.

Aileye İş Bulunacak!

Saffet Yılmaz'ın bulunması sonrasında kendisine iş verileceği ve yeni hayat kurması için yardımcı olunacağı vurgulandı. Dolayısıyla bu gelişme oldukça iyi karşılandı. Müge Anlı'nın da yardımları gözden kaçmadı. Dolayısıyla Müge Anlı ile birlikte kimlerin yardımcı olduğu merak edildi.

Belediye Başkanı'ndan Yardım!

Ankara Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek'in Saffet Yılmaz ve ailesine yardımcı olacağı açıklandı. Üstelik Ankaralı iş insanı Murat Coşkun'un iş imkanı sağlayacağı bilgisi iletildi. Son dakika gelişmelerini sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Gündeme bomba gibi düşen haberler çok konuşulacak.