Esra Erol Rakibi Müge Anlı'ya Savaş Açtı! ATV İki Sunucuya Uyarı Üstüne Uyarı Yaptı..

Esra Erol Rakibi Müge Anlı'ya Savaş Açtı! ATV İki Sunucuya Uyarı Üstüne Uyarı Yaptı..

Esra Erol ve Müge Anlı'nın kavgası nasıl başladı merak ediliyor. ATV'den gelen hamle ile birlikte iki sunucu da son kez uyarıldı. Peki aralarında nasıl bir kavga var? Neden bu kadar çok tartıştıkları merak ediliyor. İşte iki ATV sunucusu hakkında bildiklerimiz ve daha fazlası haberimizde...

Esra Erol ve Müge Anlı arasındaki tartışma hali hazırda sürüyor. Her iki sunucu da isim vermeden gönderme yapmayı tercih etmekte. Dolayısıyla zaman zaman aralarındaki tansiyonun arttığına şahitlik ediyoruz. Peki bu tartışma nasıl başladı? Zuhal Topal ve Esra Erol arasındaki anlaşmazlıktan sonra ikiliye bir anda Müge Anlı dahil olmuştu.

Zuhal Topal ile Anlaşamamıştı!

Esra Erol, Zuhal Topal ile program saati belirleme konusunda anlaşmazlık yaşadı. Hal böyle olunca ikili arasındaki gerilim gittikçe arttı. Daha sonra Müge Anlı'nın da yorumunu katmasıyla birlikte şu sıralar Esra Erol ile Müge Anlı'nın tartışma üzerine daha fazla gündeme geldiğini biliyoruz.

Müge Anlı Zuhal Topal'dan Yana!

Müge Anlı, ikili arasındaki tartışmada Zuhal Topal'i destekleyince olanlar oldu. Aynı konseptte program yapan ikili, tartışmaya başladı. Aralarındaki problem zamanla daha da arttı. Söz konusu gelişmelere baktığımızda ise hali hazırda küs oldukları vurgulanıyor. Dolayısıyla Zuhal Topal'ın adından söz edilmiyorken şu sıralar yalnızca Esra Erol ve Müge Anlı'nın ismi geçmekte.